Ajutor pentru Titu Anghel

Nu-mi place sa fiu o leguma. N-am vrut sa stie nimeni pentru ca nu vreau sa fiu compatimit. Mie imi place sa ajut oamenii, nu vreau sa fiu eu ajutat" - Titu Anghel

Titu Anghel abia a deschis ochii catre lumea cea mare. A strans 25 de ani de viata si o bursa in Italia, si abia a inceput sa cunoasca secretele firii umane. A terminat o facultate si s-a inscris la doctorat. Ochii lui caprui n-au invatat inca sa se intristeze si ai fi zis ca nu a ajuns sa guste din cupa cu amar a vietii. Adevarul este insa mult mai trist, iar colegii si prietenii lui l-au descoperit intr-o seara la un jurnal al Antenei 1 Cluj. Reporterii l-au gasit pe Titu in spital pregatindu-si examenul pentru masterat. Ei le-au dat vestea chiar si unora dintre cei care ar fi zis ca il cunosc pe Titu foarte bine. Tanarul a aflat in urma cu trei ani ca sufera de o boala foarte rara si la fel de grava, fibroza pulmonara progresiva, dar a pastrat secretul. Nu stia ce si cui sa spuna. Nu voia sa i se dea ceva, sa-l priveasca cineva altfel. "Eu sunt un om normal", se rasteste tanarul cu bratele desfacute a revolta.

LUPTA IN TACERE. In anul II de facultate, chiar in timpul sesiunii, Titu a suferit o adevarata criza. Fusese cu toti ceilalti colegi in muntii din jurul Sighetului Marmatiei. Era slabit, racit... Cateva zile mai tarziu, Titu a aflat de ce el era un copil care racea mult mai usor decat ceilalti baieti, de ce nu a putut niciodata sa alerge la fel de mult ca si colegii lui. A aflat ca destinul ii rezervase si lui un loc in ringul luptatorilor tacuti. "Am stat trei saptamani la Spitalul Filantropia din Bucuresti si am facut toate analizele posibile", povesteste el. De pe Internet au aflat medicii care este misterul pe care il ascunde trupul tanarului, dupa ce vreme de sase ani i s-au pus mai multe diagnostice, si nimeni nu stia ce se intampla. Asa a aflat si el. Si i s-a mai spus ca boala evolueaza. O membrana dura i se dezvolta incet pe plamani, imobilizandu-i, lasandu-l fara aer.

Titu Anghel a absolvit Facultatea de Geografie din Cluj si pregateste un doctorat cu titlul "Strategii de reabilitare a reliefului antropic rezultat in urma exploatarilor miniere - studiu de caz, bazinul Motru". Spune ca din experienta lui din Italia a invatat ca toata activitatea noastra, indiferent de domenii, trebuie orientata spre solutii practice. El asta si-a propus sa faca cu viata sa. Si probabil, ca se va angaja intr-o multinationala tocmai pentru a face ceva nou, util si folositor...

Pe data de 03.05.2005 telefonul a sunat iar Titu a primit vestea cea mare, sansa la o noua viata i se acorda, mult asteptatul telefon de la Viena il anunta ca urma sa renasca, se gasise un donator compatibil.

Conturi pentru donatii

Cei care vor sa faca donatii pentru Titu o pot face la BCR

Cont in Euro: RO74RNCB0180043705710001

Cont in Lei: RO14RNCB0318043705710001

http://ajutorpentrutitu.blogspot.com/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5