Ziua Armatei, sărbătorită la Liceul Teoretic Sanitar Bistrița!

În cadrul programului Săptămâna Verde, în data de 25 octombrie 2023, am urat „La mulți ani!” Armatei Române și ne-am gândit, cu profundă recunoștință, la bravii soldați care, în condiții vitrege, au câștigat, mulți cu prețul vieții lor, independența, unirea, libertatea românilor.
Oaspeți de seamă, i-am avut pe reprezentanții Asociației Cultul Eroilor "Regina Maria", Bistrița - Năsăud "Colonel Liviu Rusu" - col. (rez.) Gheorghe Tanco, col. (rez.) George Sas, col. (rez.) Alin Dospina și sergentul student Vlad - Adrian Pop. Aceștia au prezentat elevilor claselor a IX-a, A, B, C, și a X-a A, câteva considerații despre trecutul și prezentul Armatei Române: Armata Română în Bistrița, Scurt istoric al ținutelor militare, Războiul și lupta armată, condițiile naturale și meteorologice în care au fost purtate aceste lupte, Armele, specialitățile militare, domeniile de activitate.
Elevii au fost îndemnați să caute în rădăcinile familiilor lor, în comunitățile din care provin, poveștile soldați eroi, povești care pot fi apoi publicate în revista Asociației. Sergentul student Vlad -Adrian Pop i-a îndemnat pe elevi: „Să vă continuați visul! Să vă atingeți obiectivele! Dacă ați avut orice pasiune, încercați să o valorificați la maxim! Orice faceți cu plăcere, o să aibă rezultate pe măsură. Lucrul acesta am reușit și eu să îl fac, pot să spun că fac ceea ce îmi place. ... Cu cât eforturile sunt mai mari, cu atât satisfacția este pe măsură. Am publicat și o carte pe când eram elev în clasa a XI-a....”
Vă mulțumim dragi invitați! Vă mulțumim, militari români, pentru că vegheați la siguranță noastră!
La mulți ani!
A consemnat consilier educativ, profesor Laura Mariana Vultur

Comentarii

26/10/23 12:24
Marius Nicolae Pop

As dori sa fac cateva consideratii referitor la aceasta activitate ! Ultimul Maresal al armatei romane a fost Regele MihaiI !Nici un cuvant despre ziua de nastere si personalitatea Majestatii sale ! Atunci,era Armata Regala aRomaniei si dupa1948 s-a creat pe modelul Armatei Rosii, Fortele Armate ale Republicii Populare Romane! Care Armata, slujea PartidulComunist si care a tras in oameni cu ocazia evenimentelor din 1989! Cultul Eroilor care se proclama acum CultulEroilor Regina Maria,sunt cei care inainte de1989 si poate imediat dupa Evenimentele din1989 ,aduceau ofrande eroilor sovietici! Dupa ani de zile ,si-au lipit de sigla lor numele glorios al Reginei Maria ! Oare detin documente reale pentru noua denumire? Sa le prezinte! Prin aceasta stratagema,ei se revendica de fapt ,continuatori ai Asezamantului National Regina Maria, fondat de Regina Maria

25/05/24 20:45
Eori

Vizionați Și Ascultați Cu Atenție Aceste Video-uri Despre Medicină, Până La De Final, Și Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume, Poate În Acest Fel Politicienii Vor Face Investiții În Modernizarea Și Construcția De Spitale Și Facultăți De Medicină În România, Tot Odată Șpaga Trebuie Să Dispară Definitiv Din România, Adică Să Nu Mai Existe Șpagă În Spitalele Din România, I-ar Doctorii Și Doctorițele Să-Și Cunoască Meseria La Perfecție, I-ar În Acest Fel România Devine O Țară Mai Bună, Deoarece Lumea S-a Saturat De Criminali Și Criminale Pe Medicină; La Pușcărie Cu Criminalii Și Criminalele Pe Medicină.

Mai Mult De Atât Doctorii Și Doctorițele Ar Trebuii Să Știe Să Opereze Oameni Și Copii Și Să Vindece Oameni Și Copii, Adică Doctorii Și Doctorițele Trebuie Să Știe Și Practică Pe Lângă Teorie, La Fel Și Farmaciștii Și Farmacistele Să Știe Și Practică Pe Lângă Teorie.

România Are Nevoie De Mulți Medici Buni, Nu De Criminali Și Criminale Pe Medicină Care Omoară Oameni Și Copii, În Loc Să Vindece Oameni Și Copii !

Mai Mult De Atât Șpaga Trebuie Să Dispară Definitiv Din România:

https://youtu.be/dI1d9eLJV4o?si=C5ptHUbKg74ohc-F

https://m.youtube.com/watch?v=vBZocDYVR6Q

https://youtu.be/imUtFmlRsQE?si=ioGjLZzl5aNhvbIh

Trimiteți Mai Departe Aceste Informații, Pentru A Ajunge La Cât Mai Multă Lume.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5