Peste 50 de permise de conducere reținute de polițiști! 300 de amenzi aplicate în minivacanța de Rusalii

Comunicat de presă
 
În perioada minivacanței de Rusalii, sute de poliţişti de la ordine publică, rutieră, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigarea criminalităţii economice, acţiuni speciale şi investigaţii criminale au acționat pentru ca toți locuitorii județului Bistrița-Năsăud să petreacă în siguranță. Vă mulțumim că ați manifestat respect și responsabilitate față de cei din jur, nefiind înregistrate evenimente grave de natură să tulbure ordinea și liniștea publică.
Astfel, pentru prevenirea unor fapte antisociale au fost avute în vedere mai ales zonele aglomerate, iar poliţiştii au acționat pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică și preîntâmpinarea unor evenimente nedorite. 
 
Echipajele poliției rutiere care au acționat pe raza întregului județ au avut ca principal obiectiv asigurarea desfășurării traficului în condiții optime și de siguranță. S-a asigurat fluidizarea tronsoanelor intens circulate și depistarea acelor conducători auto care pun în pericol siguranța traficului rutier, fie prin nerespectarea regimului legal de viteză, fie prin conducerea sub influența alcoolului sau altor substanțelor interzise. 

 
În perioada 22 iunie – 24 iunie a.c., polițiștii au intervenit în sprijinul cetățenilor la peste 220 de apeluri semnalate prin S.N.U.A.U. 112. Sute de persoane și autoturisme au fost verificate de către polițiști fiind aplicate aproape 300 de sancțiuni contravenționale În contextul acțiunilor desfășurate, au fost constatate în flagrant delict, 8 infracțiuni la regimul rutier.
 
Cu privire la neregulile de natură contravențională constatate a fost dispusă măsura reținerii a 52 de permise de conducere, iar pentru neregulile constatate la autovehicule, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare. 
 
Acțiunile polițiștilor au fost desfășurate pentru siguranța dumneavoastră
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5