Umpleţi-vă cămările, la Toamna Bistriţeană! Vezi programul manifestărilor

Complexul de agrement Heidenfeld din Viişoara va găzdui, în acest sfârşit de săptămână, cea de-a XIV-a ediţie a evenimentului. "Toamna Bistriţeană”.
"Pentru bistriţeni, evenimentul constituie atât o bună ocazie de a-şi umple cămările cu provizii pentru iarnă, cât şi prilejul de a petrece agreabil câteva ore în aer liber. Pe lângă producătorii de legume şi fructe, în Heidenfeld îşi vor expune produsele meşteri artizani, micii şi berea nu vor lipsi, iar pe scenă se vor desfăşura spectacole folclorice şi concerte de fanfară", ne comunică reprezentanţii administraţiei locale.

Iată programul evenimentelor:

SÂMBĂTĂ, 3 OCTOMBRIE 2015:

Orele 11.00 – 12.00:
Concert de fanfară;

Orele 12.00 – 12.30:
Premierea câştigătorilor concursului „Bistriţa verde”.

Orele 12.30 – 13.00:
premierea participanţilor la expoziţie;

Orele 13.00 – 15.00:
spectacol folcloric cu ansamblurile „Cununa de pe Someş” şi „Balada”.

Orele 15.00 – 19.00:
muzică ambientală;
premierea participanţilor. Se vor acorda premii pentru: produse legumicole, fructe, produse apicole, păsări şi animale mici, diversitatea produselor, autenticitate.

DUMINICĂ, 4 OCTOMBRIE 2015:

Complexul de Agrement Heidenfeld va fi deschis între orele 8.00 – 19.00, interval orar în care producătorii şi societăţile de alimentaţie publică îi vor aştepta pe bistriţenii care doresc să-şi umple cămările şi să petreacă agreabil în aer liber.

În această perioadă, Piaţa „Decebal” şi piaţa en-gros din strada Tărpiului vor fi închise pentru igienizare.

Foto: arhivă

Comentarii

30/09/15 15:13
Vizitator

Complexul de agrement Heidenfeld din Viişoara realizat prin desfiinţarea târgului, si transformarea lui intr-un fel de loc de agrement, care sta mai mult gol decât utilizat, s-a dovedit a fi o prostie. Pentru cateva evenimente sporadice nu sunt justificate cheltuieli permanente cu paza si intretinerea unei astfel de amenajari care nu aduce nici un beneficiu. Cu atat mai mult cu cat acum exista mai multe locuri de agrement cu scene in aer liber construite in ultimii ani la Bistrita si anume pe Pietonal, in targul de la Viisoara, la Pădurea Schullerwald, ceea ce demonstreaza ca primarul Cretu nu are simtul masurii. Pe de alta parte, desfiintarea targului de la Viisoara, a starnit nemultumirea oamenilor care s-au plâns că nu mai au unde să-şi vândă produsele şi nici de unde cumpăra cereale. De aceea, ar trebui insistat cel putin pentru înfiinţarea unei pieţe agroindustriale saptamanale la Viişoara, evident fara targul de animale. Asta nu impiedica organizarea unor evenimente precum „Toamna Bistriteana” sau „Bulgiul anual” in piata agroindustriala din Viisoara.

03/10/15 13:18
Cititor

Stau si ma intreb, cati "cumparatori" stau si astepata "Targul de Toamna" de la Viisoara, ca sa-si cumpere cele trebuincioase pentru iarna ? Va spun tot eu , ca aproape nimeni. Nici 10% nu-si cumpara si nu-si procura cele necesare pe iarna, de acolo si stiu ei bine cei de la primarie acest lucru ...
Cu totul altceva este faptul ca , este un eveniment de factura floclorica, unde mai "casca ochii ... si gura" ... unii si altii... ca sa mai treaca timpul si sa mai iesim din monotonie, ori sa ne fie abatute gandurile de la necazurile cotidiene. Pentru majoritatea cel putin, inafara unui eveniment folcloric, acest "targ" n-are nici o alta valoare , ba mai mult, asa cum a aratat si anticomentatorul... este chiar "o prostie " (cu scop electoral mai degraba ) .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5