Teaca: început de an şcolar

Luni, 14 septembrie a.c., într-o zi cu soare strălucitor, de vară, cele cinci şcoli de pe raza comunei Teaca şi-au deschis larg porţile pentru cei 600 de elevi şi 79 de cadre didactice, cu prilejul începutului de an şcolar 2009-2010.

La liceul din Teaca, festivitatea s-a desfăşurat prin prezenţa celor 334 de elevi şi 42 de cadre didactice, din care 12 fiind nou venite la această unitate şcolară. Prezenţa primarului comunei, dl. Damian Iustian Munteanu, nu a deranjat pe nimeni, aşa cum se vehicula prin mass-media, ba chiar a fost ascultat cu atenţie cuvântul acestuia, care s-a axat pe priorităţile Consiliului Local, ale Primăriei pentru dezvoltarea infrastructurii şcolare din comună, în condiţiile în care lucrările Campuisului şcolar din Teaca s-au oprit din cauza lipsei de fonduri, la fel şi de la clădirea liceului care, încă din dec. anul trecut este lipsită de curent electric, fapt care are repercusiuni negative asupra întregului proces instructiv-educativ din această unitate şcolară.

La încheierea festivităţii, dascălii şi-au luat în primire elevii îndreptându-se spre sălile de clasă în care băncile erau pline de flori şi manuale şcolare, cei mai gălăgioşi şi mai veseli fiind prichindeii din clasa I care, împreună cu părinţii, de care au rămas nedespărţiţi, şi-au luat în primire locurile în bănci. Nu ne rămâne decât să le urăm tuturor rezultate dintre cele mai bune la învăţătură şi o viaţă mai bună.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5