Tânărul din Rodna, cercetat pentru furt calificat, în arest la domiciliu

Judecătoria Năsăud a dispus, la începutul acsetei săptămâni, înlocuirea măsurii controlului judiciar, luată faţă de un tânăr din Rodna, pentru o perioadă de 60 de zile începând cu data de 18 decembrie 2015, cu măsura arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile. Măsura de supraveghere dispusă a fost pusă în aplicare, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a tânărului din Rodna, anunţă Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

              În perioada 30 noiembrie – 17 decembrie 2015, acesta  ar fi sustras aparate electronice, sume de bani, alimente şi alte bunuri, în valoare totală de 13.350 de lei, din incinta a 8 imobile situate pe raza comunei Rodna. În 17 decembrie, tânărul de 18 ani a fost reţinut, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

              „La data de 28 decembrie 2015, poliţiştii bistriţeni au înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud o sesizare motivată privind încălcarea cu rea-credinţă de către tânărul, în vârstă de 18 ani, din Rodna, a obligaţiei de a se prezenta la Postul de Poliţie Rodna, desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit. Totodată, la data de 23 decembrie 2015, acesta ar fi sustras portofelul unei tinere, în vârstă de 25 de ani, din Rodna, în interiorul căruia se aflau sume de bani, carduri şi acte de identitate, din autoturismul acesteia, lăsat cu motorul pornit în faţa unei societăţi comerciale din Rodna, fiindu-i întocmit în acest sens dosar penal pentru comiterea unei noi infracţiuni de furt calificat”, menţionează inspectorul Virginia Pîrlea, purtător de cuvânt al IPJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5