Stelian Dolha este noul șef al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud

Stelian Dolha este noul comisar șef adjunct grad II, practic șef, al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Bistrița-Năsăud, în urma susținerii concursului din 11 martie. Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor a publicat rezultatul final la concursul de recrutare pentru ocuparea funcțiilor publice de conducere vacante de Comisar Șef Adjunct grad II din cadrul C.J.P.C. Bistrița – Năsăud și C.J.P.C. Iași - ANPC. Acesta a obținut 163, 6 puncte.
Stelian Dolha (n. 19.04.1970) a deținut funcția de prefect, fiind numit în decembrie 2019. A avut un mandat de deputat în Parlamentul României, în perioada 2012-2016, iar în intervalul iunie – decembrie 2012, a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. A activat în mai multe firme în domeniul privat.
Pe plan politic, a fost prim-vicepreședinte al Organizației PNL Bistrița-Năsăud, secretar regional al PNL pe Regiunea Nord – Vest, copreședinte al Organizației Județene PNL Bistrița-Năsăud, vicepreședinte în Biroul Politic Național al PNL, președinte al Organizației județene PNL Bistrița-Năsăud, președinte al Organizației Locale PNL Beclean.
Este licențiat în filozofie și antropologie la Universitatea „Avram Iancu" Cluj-Napoca, Facultatea de Sociologie, Jurnalism și Antropologie și are masterat în domeniul Ingineria Mediului la Universitatea din Oradea, Facultatea de Protecția Mediului, program de studii Managementul situațiilor de urgență, crizelor și dezastrelor în agricultură și industrie alimentară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5