Scrisoare de mulţumire către doctor Vlad Beleuzu şi echipa medicală: Sunteți o binecuvântare pentru toţi pacienţii care vă întâlnesc

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Bistrita

Scrisoare de mulţumire
Către domnul doctor Vlad Beleuzu şi toată echipa medicală,
Sunt fiica pacientului dvs., Mihai Palagi, bărbatul care a căzut cu tractorul în prăpastie în data de 20 martie. L-aâi externat şi a ajuns acasă cu bine. Fiind departe de România, am dorit să vă scriu aceste câteva rânduri în semn de recunoştinţă si gratitudine pentru calitatea de excepţie a serviciilor medicale oferite tatălui meu.
Vă mulțumesc, domnule doctor Vlad Beleuzu, pentru grija şi profesionalismul dumneavoastră. Făra eforturile şi dedicaţia dvs., tatăl meu nu se recupera aşa de repede! Mă înclin în faţa muncii dvs. şi a echipei dvs. şi vă spun că recunoştinta mea nu are margini! Sunteți o binecuvântare pentru toţi pacienţii care vă întâlnesc în cale, pentru că prin munca dvs. le uşuraţi suferinţa.
Vă doresc multă sănătate şi să fiţi mereu în paza bunului Dumnezeu!
Sincere mulţumiri şi toate cuvintele de laudă pentru grija şi serviciile medicale de excepţie oferite de către tot personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa.
Cu stimă şi recunoştinţa,
Toată familia Palagi

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5