Record înregistrat la o grădiniță din municipiul Bistrița: peste 150 de copii au făcut peste 15 minute de liniște, fiind acaparați de Lord, câinele-polițist!

sursa: IPJ BN

în cea de-a treia zi a ”Săptămânii Prevenirii Criminalității”, polițiștii de la prevenire, acțiuni speciale și rutieră au fost prezenți la Grădinița ”Dumbrava Minunată”, unde au lansat proiectul educațional ”Polițistul-prietenul meu”.

Rezumatul zilei: demonstrații ale câinelui-polițist Lord, autospeciala de la rutieră, desene pe asfalt, premii și multe zâmbete.

Activitățile au fost organizate și în contextual programului ”Școala Altfel”, iar Lord, câinele-polițist, a captat toată atenția și toate privirile celor prezenți. Cei mici s-au împrietenit rapid cu Lord, s-au jucat și au făcut fotografii…despărțirea a fost dureroasă!

După ce au învățat temeinic, la clasă, cu educatoarele, semnele de circulație, astăzi, tot în curtea grădiniței, copiii au primit vizita polițiștilor de la rutieră. Autospeciala s-a dovedit a fi deosebit de încăpătoare pentru zecile de preșcolari, care nu au ratat prilejul de a se urca la volan şi de a-i testa aparatura din dotare.

La finalul activităţilor, polițiștii au organizat un concurs de desene pe asfalt, toate grupele fiind premiate cu baghete care fac baloane de săpun, o bucurie pentru cei mici.

A fost o zi minunată, în care cei mici au învăţat jucându-se şi s-au jucat învăţând cum să aibă grijă de bunurile lor și cum să circule corect.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5