Bistrița, Nicolae Bălcescu, nr. 1-3. Locul în care peste 500 de copii și-au pus astăzi o dorință - să devină polițiști

Astăzi, în contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Bistița-Năsăud a avut loc evenimentul ”Ziua Porților Deschise”. Astfel că aparatură, truse criminalistice, detectoare de metal, sirene, rampe luminoase, cătușe, cagule, scuturi, au fost toate încercate și greu-încercate de cei care ne-au vizitat.

Pentru ca elevii să plece de la noi cu amintiri frumoase, autospecialele folosite de polițiști le-au stat la dispoziție, iar Lord- câinele-polițist a fost pașnic și jucăuș. De asemenea, au fost oraganizate standuri expoziționale cu tehnică și aparatură, ateliere de amprentare și turul inspectoratului, copiii putând astfel să vadă locul unde își desfășoară polițiștii activitatea.

Pentru răbdarea lor, cei mici au fost răsplătiți cu bomboane, iar cei mai mari au primit în dar câte un breloc personalizat cu impresiunea unui deget.

De asemenea, elevii au vizitat expoziția deschisă începând de astăzi,  la sediul Arhivelor Naționale, care le-a captat atenția. 

Le mulțumim tuturor celor care ne-au vizitat astăzi!

surs: IPJ BN

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5