Pungile cu maner rasucit, un plus de valoare adăugat magazinului tău

  Indiferent ce business deții, că aparține domeniului HoReCa, retail, fashion, industria farmaceutică sau oricărui alt domeniu, știi cât de importante sunt ambalajele pentru afacerea ta, fiind o parte esențială a strategiei de promovarea a brandului pe care îl reprezinți. 

             De exemplu, dacă livrezi mâncare la domiciliu sau deții un restaurant de tip fast food sau streetfood, pungile rezistente la grăsime sunt foarte importante pentru experiența și satisfacția clienților tăi. 

     Ori dacă ești proprietarul unui business ce comercializează articole vestimentare, produse de parfumerie, produse cosmetice sau bijuterii, cafea, ceai, condimente, probabil că folosești pungi cu mâner răsucit, conștient de caracteristicile speciale ale acestui tip de pungi care se diferențiază cu succes de alte ambalaje. 

              Dacă nu le folosești deja, îți recomandăm să te gândești la acest aspect, dar ce motiv avem să îți facem această recomandare?

 

             De ce să folosești pungi hartie pentru împachetarea și servirea produselor comandate de clienții tăi?

           Pungile cu mâner răsucit sunt o opțiune ecologică și practică pentru împachetarea, transportul și livrarea produselor cumpărate. Acestea au o serie de beneficii față de alte tipuri de pungi, cum sunt cele din plastic.

                Sunt fabricate din hârtie KRAFT, caracteristica lor principală fiind mânerul din hârtie răsucită și prevăzut cu o întăritură la interior, pentru o rezistență crescută. Acest tip de pungi este ideal a fi folosit pentru orice magazin, campanie promoțională, evenimente speciale, serbări sau botezuri.

             Hârtia KRAFT este folosită la fabricarea majorității pungilor de hârtie, deoarece este foarte rezistentă, elastică, permeabilă și este destinată în principal produselor ce necesită ambalarea rezistentă, cu o durabilitate mare. Astfel că pot fi utilizate și pentru ambalare și păstrarea în bune condiții a condimentelor, cafelei, ceaiului, diferitelor dulciuri. 

            Pungile cu mâner răsucit sunt reutilizabile și rezistente la deteriorare, iar asta înseamnă că pot fi utilizate pentru transportul produselor a căror greutate este medie spre mare, dar și pentru produsele voluminoase.

        Aceste pungi sunt prietenoase cu mediul (eco-friendly). Sunt fabricate din materiale reciclabile sau biodegradabile, ceea ce înseamnă că nu contribuie la încărcarea mediului cu deșeuri. De asemenea, acestea pot fi reciclate sau refolosite după ce nu mai sunt necesare. 

              Sunt ușor de transportat, datorită mânerului confortabil și ergonomic, iar pentru afacerea ta reprezintă un mijloc perfect de publicitate dacă vrei să-ți promovezi brandul sau imaginea. Acestea pot fi personalizate cu logo-ul sau numele companiei tale. Un instrument perfect pentru strategia ta de marketing.

        În concluzie, pungile cu mâner răsucit sunt rezistente, ecologice, ușor de transportat, aspectuoase și perfecte  ca instrument de publicitate. Acestea sunt o opțiune excelentă pentru transportul produselor cumpărate și pot contribui la reducerea încărcării mediului cu deșeuri.

            Vizitează paperbag.ro pentru a descoperi ambalajele de care ai nevoie, fabricate din carton și hârtie, cu o coloristică variată și aplicabile oricărui domeniu în care activează afacerea ta. Produse de calitate superioară la prețuri de producător, care atrag prin beneficiile pe care le au pentru business-ul tău. Alege să le personalizezi pentru un plus de valoare pe care îl poți oferi experienței clientelei cu brandul tău. 

 

Sursa foto: paperbag


 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5