Castroane și boluri de unică folosință pentru petreceri reușite de sărbători

Ai un business în domeniul HoReCa și vrei să începi să te pregătești pentru perioada sărbătorilor? Atunci cu siguranță ți-ai făcut deja un plan de acțiune, un buget și o listă de opțiuni potrivite pentru serviciile pe care le oferi clienților tăi. Știm cu toții că de sărbători trebuie să fim mai buni, însă de multe ori uităm că trebuie să fim mai buni și cu mediul înconjurător, nu doar cu noi înșine și cu cei dragi.

Grija față de mediu ar trebui să fie prioritară pentru fiecare dintre noi zilnic, iar acțiunile noastre să demonstreze faptul că ne dorim un viitor mai bun și mai verde. Cum putem face asta? Spre exemplu, prin optarea pentru castroane și boluri de unică folosință, iar aici ne referim doar la variantele biodegradabile. Vestea bună este că, în prezent, găsești în magazinele de profil toată vesela de care ai nevoie, inclusiv tacâmuri și pahare.

Castroane și boluri de unică folosință disponibile pe piață

Atunci când vorbim despre veselă biodegradabilă, ne vin în minte mai multe opțiuni din punctul de vedere al materialului de fabricație pe care ar trebui să le cunoști înainte de a face o achiziție. O primă variantă este reprezentată de vesela biodegradabilă realizată din hârtie (sau carton). Este o alegere potrivită doar pentru a servi masa ori pentru a transporta mâncarea; utilizarea ei la cuptor nefiind indicată.

Următoarea opțiune care ar putea fi potrivită pentru afacerea ta este vesela din spumă. Și această variantă, la fel ca hârtia, este potrivită doar pentru a servi mâncarea, însă de preferat doar alimente reci. În contact cu căldura, preparatele se pot altera din cauza substanțelor utilizate în procesul de fabricație. Din acest motiv, nu este recomandat să folosești veselă din spumă în cuptorul cu microunde sau în cuptorul aragazului.

Cea mai ecologică soluție pentru afacerea ta este reprezentată de bambus. Vesela din acest material este realizată fără nicio substanță toxică, ceea ce înseamnă că le poți introduce fără probleme în cuptorul aragazului sau în la microunde. De asemenea, poți transporta și servi inclusiv preparate fierbinți și lichide. Veselă din bambus găsești în diferite forme, culori și dimensiuni și, spre deosebire de variantele de mai sus, aceasta are un aspect ceva mai elegant.

Prietenoși cu mediul înconjurător suntem și dacă alegem veselă și tacâmuri fabricate din trestie de zahăr, cea mai nouă opțiune prezentă pe piață. Singurul dezavantaj este reprezentat de faptul că găsești doar o singură variantă de culoare, însă în privința formelor și dimensiunilor ai parte de varietate. Înainte de a te decide, trebuie să îți spunem faptul că vesela din trestie de zahăr nu poate fi introdusă în cuptorul aragazului. În schimb, o poți pune fără nicio problemă în cuptorul cu microunde. De asemenea, este potrivită atât pentru mâncăruri calde, cât și pentru preparate reci.

După cum poți observa, astăzi ai la îndemână foarte multe opțiuni prin care poți să fii prietenos cu mediul înconjurător și grijuliu cu afacerea ta fără să apelezi la plastic. Castroane și boluri de unică folosință, farfurii, tăvi, tacâmuri, pahare și multe altele găsești pe site-ul celor de la neopack.ro.

Sursă foto: freepik.com


 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5