5 idei de cadouri de casă nouă

Tradiția și regulile de bună conduită cer ca atunci când mergi pentru prima dată în vizită la niște cunoscuți care s-au mutat  în casă nouă, să le oferi un cadou Cel mai potrivit cadou de casă nouă este cel care își găsește o utilitate în noua locuință, așa că în alegerea ta ar trebui să ții cont de acest criteriu. Te ajutăm și noi cu câteva idei, pe care le poți găsi în rândurile următoare. 

Un aparat electrocasnic

Electrocasnicele sunt cadouri cum nu se poate mai potrivite pentru cineva care abia s-a mutat în casă nouă, prin însăși menirea lor fiind destinate uzului casnic. E de presupus că proprietarii au cheltuit mult cu mutatul și utilarea locuinței, astfel că au lăsat în planul secund aparatele care nu sunt de strictă necesitate. Așadar, un espessor automat, un robot de bucătărie sau o mașină de tocat electrică sunt cadouri care vor fi apreciate și își vor găsi imediat o utilitate.

De asemenea, dacă știi că gazdele își doresc un anumit model de aspirator sau de alt aparat electrocasnic le poți face o surpriză, oferindu-le tu obiectul respectiv.

O lenjerie de pat

Chiar dacă poți fi sigur că gazdele nu dorm chiar direct pe saltea, un set de lenjerie în plus nu strică niciodată, mai ales dacă este vorba de un produs de calitate superioară. Ideal ar fi să oferi o lenjerie de pat din bumbac 100% cu modele deosebite, din patru sau mai multe piese. Bumbacul este considerat ce mai bun material pentru lenjerii, fiind călduros, respirabil și plăcut la atingere.

Un set de veselă sau tacâmuri

La fie ca și lenjeria, obiectele de veselă și tacâmurile fac parte din categoria lucrurilor care nu deranjează dacă sunt în plus într-o casă. Așadar, nu-ți face griji că vesela și tacâmurile sunt printre primele lucruri pe care gazdele și le-au procurat, pentru că se vor bucura de un astfel de cadou.

În acest caz, este recomandat să alegi piese de veselă de ca mai bună calitate, din categoria celor care se pun pe masă numai la ocazii speciale. La fel și în cazul în care optezi pentru un set de tacâmuri, care ar trebuie să fie din argint sau alt material special.

Un suport pentru sticlele de vin

Folosit în egală măsură în scop practic dar și decorativ, un astfel de suport poate fi un ambalaj foarte original pentru o sticlă cu un vin de soi. Poți opta pentru un suport din lemn, din inox, cu un design simplu sau unul deosebit, care să atragă imediat atenția. Foarte originale sunt suporturile realizate din piese de metal sub forma unor figurine sau a unor obiecte uzuale.

Dacă nu ai reușit să găsești un suport care să ți se pară potrivit, poți opta pentru o cutie cu un set de accesorii pentru vin. Și în acest caz, sticla poate fi ambalată în cutia din lemn, piele sau alt material, iar alături de aceasta se vor afla accesorii necesare desfacerii și servirii vinului.  

Decorațiuni pentru exterior și interior

Obiectele decorative își găsesc loc în orice locuință, cu condiția să fie pe gustul proprietarilor și să se potrivească stilului de amenajare. O statuetă, un tablou, o sculptură, sau o fotografie înrămată intră în această categorie și sunt sugestii demne de luat în seamă. Dacă gazdele locuiesc la casă, poți extinde aria de selecție și în categoria decorațiunilor de exterior, potrivite pentru curte sau grădină.

Cu acestea fiind zise, sperăm că am reușit să te scăpăm de dilemă și că vei găsi cadoul perfect pentru prietenii sau rudele care abia s-au mutat în noua locuință.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5