Punct de lucru al Ambulanței la Mureșenii Bârgăului! Timp redus la intervențiile medicale pentru locuitorii Văii Bârgăului și Colibița

Timp redus la intervențiilor medicale pentru locuitorii Văii Bârgăului și Colibița, asta pentru că se deschide un nou punct de lucru al Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, în localitatea Mureșenii Bârgăului, comuna Tiha Bârgăului, care va deservi toată Valea Bârgăului și Colibița, anunță președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.
"Noul punct de lucru al serviciului de ambulanță completează activitatea echipajului de prim ajutor SMURD deja existent în Prundu Bârgăului.
Timpii de intervenție se vor reduce semnificativ și cetățenii din regiune vor putea beneficia mult mai prompt de asistență medicală de urgență în cazul solicitărilor cu specific medical.
Felicitări, doamnei manager general al SAJ BN, Dr. Annabella Muzsi, pentru implicarea și devotamentul acordat sistemului de sănătate.
Mulțumim, d-lui Ministru Alexandru Rafila și Dr. Tiberiu Tudor, membru al comisiei naționale care a avizat favorabil înființarea noului punct de lucru", a explicat președintele Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5