Primarul Ioan Turc: Covoare de tartan pentru 11 spații de joacă din oraș!

Primarul municipiului Bistrița, Ioan Turc, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă că, în a doua decadă a lunii iunie, a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru covoare de tartan în 11 spații de joacă de pe raza orașului. „După montarea de echipamente noi, în această perioadă se fac amenajări pentru turnarea cauciucului de protecție, cu un nivel de siguranță ridicat și un aspect deosebit.

Prin acest proiect se amenajează 11 spații de joacă - Parcul municipal, Dragoș Vodă bl. 2,  Al. Margaretelor bl.2, Al. Pârâiașului bl. 1-2, Al. Rotundă bl. 2, Colibiței bl. 28-30,  Romană bl. 2,  Arțarilor bl. 30, Sigmir (curtea grădiniței),  Libertății, Aleea Plopilor”, a declarat edilul Bistriței.

Încă 10 locuri de joacă au studiul de fezabilitate aprobat și urmează achiziția de noi echipamente, astfel încat toate spațiile de joacă să fie modernizate. Este vorba despre locurile de joacă de pe str. Arțarilor bl. 28-32, Arțarilor bl. 46, Al. Plopilor bl. 4, Al. Tihuța bl. 7-9, Al. Zambilelor bl. 5,  Intr. Muncelului bl. 5-7, Al. Șoimilor bl. 1, Sucevei bl. 20, loc. Sărata și  Viișoara (Heidenfeld).

De asemenea, pentru alte 10 locuri de joacă au fost demarate studiile de fezabilitate.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5