Preşedintele Radu Moldovan: 7,2 km de drumuri asfaltate pentru dezvoltarea infrastructurii turistice în una dintre cele mai frumoase zone din România

În comuna Tiha Bârgăului au fost recepţionaţi 7,2 kilometri de drumuri comunale, în prezenţa preşedintelui Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan şi primarul Vasile Şut. Drumul a fost modernizat în zonele Piatra Fântânele - Ciosa - 3,2 kilometri, respectiv Piatra Fântânele - Dornişoara - 4 kilometri, urmând finalizarea proiectului în satul Tureac pe o distanţă de 6,5 km. Valoarea lucrărilor este de 5 milioane de lei, prin fonduri de la Guvernul României, firma Dimex 2000 Company fiind cea care le execută.
"7,2 km de drumuri comunale asfaltate pentru dezvoltarea infrastructurii turistice în una dintre cele mai frumoase zone din România: Pasul Tihuța!
Această investiție a fost finanțată de Guvernul României prin Programul Național de Dezvoltare Locală și constă în asfaltarea a două tronsoane de drum dinspre Piatra Fântânele spre Ciosa și spre Dornișoara. Felicitări echipei de la Primăria Tiha Bârgăului și domnului primar Vasile Șut pentru derularea acestei investiții. Sunt și voi fi alături de această echipă pentru dezvoltarea altor proiecte importante pentru turismul din zonă" spune preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5