Președintele Emil Radu Moldovan: Mulțumesc cetățenilor județului Bistrița-Năsăud! PSD are 44 de primari!

Emil Radu Moldovan a câștigat al patrulea mandat de președintele al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, cu aproximativ 52% din voturile electoratului prezent la urne. 

“În primul rând, aș vrea să încep prin a-i mulțumi bunului Dumnezeu, care a fost demult alături de mine și alături de noi. Aș vrea să le mulțumesc cetățenilor din municipiul Bistrița și cetățenilor județului Bistrița-Năsăud. (…)Sper ca toți ceilalți care vor mai candida de acum încolo, dintr-o parte sau alta,  să înțeleagă că oamenii au nevoie de soluții, de proiecte, de asumare, de viziune și nu de circotecă între politicieni”, a declarat Emil Radu Moldovan. 

Liderul PSD BN l-a felicitat pe Gabriel Lazany și colegii social-democrați de la Bistrița pentru mobilizarea și rezultatele obținute. Altfel, PSD a intrat în alegeri cu 37 de primari în funcție și a obținut 44 de primării din județ, inclusiv municipiul Bistrița, Rebrișoara, Feldru, Leșu, Runcu Salvei, Matei, Ilva Mare, pierzându-se Uriu, Negrilești și Cetate.

După centralizarea a 291 secții de votare din 314, adică 92,68%, Emil Radu Moldovan a obținut 52,8% - 67.688 voturi, iar Robert Sighiartău – 42.922 voturi - 33,5%. În Consiliul Județean vor intra doar patru formațiuni PSD  - 43,7%, PNL – 27,2%, , AUR – 12,42% și UDMR – 6,94%.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5