Poți “Alege oaia!” și la Bistrița

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea va fi prezent în perioada 10-11 februarie a.c. la Bistrița , unde va poposi caravana Campaniei naționale de informare și promovare “Alege oaia!”.

Evenimentul, ce are ca scop încurajarea consumului de carne și produse din carne de oaie se va desfășura în fața Instituției Prefectului BN și va reuni producători din întreg județul Bistrița-Năsăud .

Vizitatorii vor putea degusta tocăniță de oaie, pastramă, cârnați, brânzeturi, iar cei interesați vor putea să își procure carne și produse din carne de oaie din cadrul celor 16 standuri special amenajate. La eveniment vor fi prezenți și producători locali de vinuri, iar atmosfera va fi întreținută de momentele artistice susținute de ansambluri folclorice

Obiectivul final al acestei campanii este păstrarea tradițiilor locale privind obiceiurile gastronomice de preparare a cărnii de oaie, creșterea consumului de produse din carne de oaie, sprijinirea crescătorilor autohtoni de ovine și înființarea la nivel național a unei piețe de Gross, iar la nivel județean constituirea de magazine destinate comercializării cărnii și a produselor din carne de oaie.
Menționăm faptul că în perioada 3-4 februarie 2018, caravana Campaniei “Alege oaia!” se va  afla la Buzău., iar mâine și poimâine la Iași.
Mai multe informații despre Campania “Alege Oaia!” puteți găsi pe pagina de facebook dedicată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5