A pornit după ciuperci si s-a rătăcit !

Sâmbătă , 9 iunie a.c., jandarmii au fost anunţaţi de către Claudia G. despre faptul că tatăl său în vârstă de 69 de ani din Bistriţa, s-a rătăcit în pădurea din apropierea localităţii Slătiniţa.
Iosif G. de 69 de ani şi Alexandru O. de aceeaşi vârstă, ambii din Bistriţa, au plecat în jurul orei 8.00, la cules de ciuperci. La un moment dat Iosif G. s-a depărtat de prietenul său (Alexandru O.) şi s-a rătăcit în pădure.
Fiica celui în cauză a cerut ajutorul jandarmilor prin intermediul Numărului Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, în jurul orei 15.00, când Alexandru O. a anunţat-o că tatăl său s-a rătăcit în pădure. Aceasta era îngrijorată de starea de sănătate a tatălui său datorită faptului că acesta are antecedente medicale.
Un număr de cinci jandarmi din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au pornit în căutarea bărbatului de 69 de ani, alături de Alexandru O., în zona indicată de acesta, bărbatul fiind găsit la ora 16.00, după aproximativ o oră de căutări.
Având în vedere faptul că starea bărbatului era bună, nu a fost nevoie de intervenţia medicilor, jandarmii conducându-l pe bărbat în Bistriţa în condiţii de siguranţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5