Bolnav psihic, rătăcit în pădure – găsit de jandarmii montani Rodna

Duminică noaptea, în jurul orei 22.55, jandarmii montani din Rodna au pornit în căutarea unui bărbat care s-a rătăcit într-o zonă împădurită din Vf. Perşa.

Acesta se afla la o stână din zona menţionată şi s-a rătăcit la întoarcerea spre casă. Ba mai mult, luase multe medicamente, după care a sunat la 112 pentru sprijinul SMURD, deoarece i se făcuse rău.

Având în vedere zona greu accesibilă, echipajul medical SMURD de la Sîngeorz-Băi, a apelat la sprijinul jandarmilor montani Rodna pentru a porni în căutarea tânărului, ne comunică Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul al IJJ BN.

Imediat, jandarmii montani împreună cu personalul medical au pornit în căutarea acestuia. Întunericul şi zona greu accesibilă au făcut ca acţiunea de căutare să dureze aproximativ o oră. În jurul orei 24.00, acesta a fost găsit într-o zonă împădurită. Era speriat şi confuz iar personalul medical i-a acordat îngrijiri de specialitate.

S. A., se afla la o stână din Munţii Bârgăului şi Suhard, aproape de limita cu judeţul Suceava, în zona Vf. Perşa, aproape de Vf. Suvarosu. Acesta este din Nepos şi are 24 de ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5