Nu o cunoaste nimeni in Romania, dar i-a innebunit pe americani cu erotismul ei! Dora Costin face averi din videochat, dintr-o camera din Bistrita

Sursa Cancan.ro

Dora Costin este o necunoscuta pentru barbatii din Romania, insa cei din America ii sunt la picioare. Desi nu a plecat niciodata din tara si continua sa locuiasca la Bistrita, tanara de 21 de ani a devenit una dintre cele mai apreciate videochatiste peste Ocean. Talentul pe care il demonstreaza in fata camerei web ii aduce si 40.000 $ pe luna.

Dora se poate lauda cu o frumusete 100% naturala

Bistriteanca de 21 de ani a gasit reteta succesului peste Ocean
Dora este bistriteanca si nu are decat 21 de ani. In ciuda varstei, bruneta a reusit, in timp record, sa-si consolideze o cariera solida si extrem de banoasa. Tanara practica videochatul, dar nu o face pentru romani ci, inchisa intr-o incapere din Bistrita, face show-uri incredibile pentru americanii care au ajuns sa o adore.

Dora lucreaza pentru cel mai puternic site de profil de peste Ocean si, datorita talentului ei dar si formelor 100% naturale, a fost nominalizata pentru cel mai bun adult model al anului 2011, la ALT Awards. Americanii ar plati bani grei pentru a beneficia de numerele pe care Dora le face in fata camerei web.

Popularitatea ei in randul clientilor, majoritatea putred de bogati, si pasiunea cu care isi exercita meseria ii aduc bistritencei venituri incredibile. Potrivit surselor noastre, in lunile bune, Dora castiga si 40.000 de dolari, ceea ce-i permite sa duca o viata luxoasa: are o casa impresionanta, o masina scumpa si isi poate satisface orice capriciu.

Recent, Dora a acceptat sa realizeze un pictorial incendiar pentru revista Playboy, expunandu-si trupul atat de ravnit de americani in numarul din luna noiembrie a celebrei publicatii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5