Dora Costin, videochatista care a sedus America a renuntat la scoala pentru o pasiune! Ruta de succes Livezile-New York! Scoala nu a incantat-o niciodata asa ca s-a concentrat pe cariera de model adult din care castiga zeci de mii de euro pe luna!

Sursa CanCan.ro

Dora s-a nascut in Bistrita si pana sa cunoasca faima mondiala a renuntat la scoala pentruca nu ii placea, concentrandu-se pe marea ei pasiune cea de a poza dezbracata , urmand o cariera de model. Dupa o vreme, a trecut la un alt nivel, de aceasta data ca si model adult. Succesul nu a intarziat sa apara, aceasta ajungand sa fie adorata de barbati bogati din toata lumea.

Dora Costin, bistriteanca de 21 de ani, a reusit prin sexualitatea pe care o emana si farmecul sau sa cucereasca America si nu numai. Potrivit informatiilor care ne-au parvenit pe celebra adresa [email protected] .ro, viata modelului care este si Playmate-ul lunii Noiembrie nu a fost dintotdeauna atat de roz. Ea s-a nascut intr-un satuc de langa Bistrita, Livezile. Provine dintr-o familie modesta, insa acest lucru nu a oprit-o sa-si urmeze destinul. A renuntat la scoala pentru ca niciodata nu i-a placut si la 16 ani a decis ca vrea sa urmeze o cariera de model si a plecat la Cluj, unde a colaborat cu o agentie de profil, urmandu-si visul de a poza. De la Livezile pana la New Yor a fost doar un pas pentru Dora, inzestrata de la natura cu tot ce isi poate dori un barbat. Succesul nu s-a lasat asteptat si in scurt timp a devenit una dintre cele mai dorite femei de catre americani. Dupa ce a ajuns celebra si banii au inceput sa curga fara numar, castigand si 40.000 de dolari intr-o luna, tanara a decis sa-si continue studiile si in prezent este eleva la un liceu seral din Cluj. Planuri mari are si dupa ce o sa-si dea bacalaureatul: se gandeste serios sa devina psiholog , domeniu care o pasioneaza foarte mult, urmand si niste cursuri de dezvoltare personala, asta din dorinta ei de a se cunoaste mai bine pe ea dar si pe oamenii care o inconjoara. Cea mai mare pasiune a modelului ramane insa aceea de a se dezbraca in fata camerei web, pentru barbatii care vor sa o vada in actiune. Dora Costin face naveta de la Cluj, unde este eleva, si Bistrita, de unde se conecteaza pentru clintii din toata lumea.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5