Noul sediu al Primăriei Teaca şi sala de sport din Budacu de Jos, inaugurate în prezenţa liderului PSD, Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, liderul Partidului Social Democrat, va fi prezent, în acest sfârşit de săptămână, la Bistriţa, asta dacă nu vor apărea situaţii neprevăzute la... centru.
Vineri seara, la Budacu de Jos va avea loc deschiderea oficială a sălii de sport din localitate, obiectiv realizat de Compania Naţională de Investiţii. Evenimentul inaugural va fi marcat printr-un joc sportiv demonstrativ (n.n. – concertul trupei Compact a fost reprogramat pentru 13 martie, de Lăsatul Secului).
Sâmbătă, 5 martie, Dragnea este aşteptat la Teaca, acolo unde va fi inaugurat noul sediul al primăriei. „Am ţinut ca această inaugurare să se facă în prezenţa „artizanului” acestei investiţii. Fondurile au fost alocate atunci când Liviu Dragnea era ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală, în baza OG 28/2013. Este o investiţie de aproximativ 2 milioane lei + TVA. Practic, fosta clădire a fost reabilitată în pondere de peste 95%. În ceea ce priveşte mobilierul, folosim atât pe cel vechi, dar am făcut şi câteva achiziţii”, ne-a declarat primarul comunei Teaca, Iustinian Muntean.
După inaugurarea de la Teaca, la Sala Polivalentă este programată lansarea candidaţilor PSD pentru alegerile locale, în fapt, cei 62 de candidaţi de primari, dar şi a celui care va deschide lista pentru Consiliul Judeţean, Emil Radu Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5