Printre cei mai buni…

Laura Matei, cu 9,50, prima mențiune la faza națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică!

   Pregătirea Sportivă Teoretică este materia de specialitate și poate „de suflet” pentru elevii de la liceele cu program sportiv, și implicit pentru elevii de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița.

   Astfel, informațiile care urmează să fie prezentate nu sunt deloc surpinzătoare și fac cinste liceului menționat anterior și întregului județ. În perioada 19-22 aprilie a avut loc la Târgoviște faza națională a Olimpiadei de Pregătire Sportivă Teoretică unde Liceul cu Program Sportiv Bistrița a fost reprezentat de elevele: Lupșa Andreea Elena - clasa a IX-a, Iurtăn Daria Gabriela - clasa a IX-a, Matei Laura Simona - clasa a X-a și Bleahu Denisa Maria - clasa a XI-a , însoțite de doamna profesoară Adriana Toderic.

   La clasa a zecea, deși a existat o concurență acerbă, respectiv 41 de candidați, eleva Matei Laura Simona, pregătită de domnul profesor Săplăcan Cornel, a obținut prima mențiune cu nota 9,50, aceasta reflectând munca depusă pe tot parcursul anului școlar.

   Întregul colectiv de cadre didactice de la Liceul cu Program Sportiv Bistrița o admiră pentru seriozitate și perseverență și o felicită sincer pentru rezultatul obținut.

 

Profesor Cornel Săplăcan

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5