Întâmplări cu miez

La instructajul pentru carnetul de conducere

-Imaginaţi-vă spune instructorul- că sunteţi pe o şosea destul de îngustă , de munte. În partea stângă aveţi un munte înalt şi stâncos, iar în partea cealaltă o prăpastie adâncă. Deodată, în drumul vostru se iveşte o bătrânică şi o fată tânără. Aveţi 80 de km. la oră, ce faceţi? „Ce” călcaţi?

-Pe bătrână - do’n instructor, fiindcă e bătrână şi şi-a mâncat mălaiul. Doar n-om călca o fată tânără, Doamne fereşte! Nu văd o soluţie mai bună- sar şi alţi vreo trei cursanţi.

-Pe fata ’ai tânără o călcăm- domnu’ instructor- fiindcă aia e în putere, se poate reface după un accident mai uşor- sunt alţii de părere.

-Noi- zice un alt grup –credem că nu am avea timp prea mult să alegem ce să călcăm şi le-am călca pe amândouă sau cum s-ar nimeri.

-Doamne Sfinte, ce cursanţi tâmpiţi am - urlă instructorul enervat la culme. Măi idioţilor! Voi trebuie să călcaţi frâna nu oamenii Frâ-na!! Auziţi? Nu-i mare lucru 80 de km. la oră şi o frânare oricât de energică e perfect posibilă. Oameni buni din toate ţările, feriţi-vă de şoferii mei când vor apuca să iasă pe şosele!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5