La 23 ani de la înfiinţare, Consiliul Judeţean îşi deschide porţile pentru cei mai mici dintre bistriţeni!

În data de 11 aprilie, Consiliul Județean Bistrița-Năsăud împlinește 23 de ani de la înființare. Pentru a marca acest eveniment,  joi, între orele 09:00 și 14:00,  cetățenii județului Bistrița-Năsăud sunt invitaţi să viziteze cea mai importantă instituție administrativă a județului și să îi cunoască pe angajații și decidenții Consiliului Județean.

Deoarece în această săptămână sunt organizate evenimente de educație informală ”Săptămâna altfel”, la Ziua porților deschise sut aşteptaţi în special elevii și profesorii școlilor din județ. Pentru organizarea vizitelor și stabilirea unui program, profesorii pot lua legătura cu Oana Prislopan (consilier al preşedintelui CJ, la telefon 0742697484 sau pe e-mail [email protected].

Comentarii

07/04/15 11:32
Vizitator

Ce sa vezi in cladirea Consiliului Judetean? Biroul in care a nimerit „eminenta cenusie”, cum l-a denumit Cretu pe chelnerul Raducu. Reamintim ca in septembrie cand Ponta si Dragnea au fost la Bistrita, si au semnat contractul de reabilitare a CNLR, Cretu a declarat textual: „Ca să pun punctul pe ”i”, îi mulţumesc preşedintelui Radu Moldovan, care este eminenţa cenuşie a semnării acestui contract”.
Mai folositoare ar fi o vizita la Statiunea Pomicola sau la Statiunea de cercetari si amenajari Silvice, unde pot fi vizitate laboratoarele de cercetare, iar elevii sa ramana cu ceva.

08/04/15 08:34
radu

Gresit! In cladirea CJ poate fi vizitata celebra toaleta de lux amenajata de fostul presedinte Liviu Rusu. Dupa cum se stie, la vremea respectivă s-a făcut mare vâlvă în legătură cu toaleta pe care Liviu Rusu a făcut-o lângă biroul său. Mai exact în încăperea în care îşi avea biroul secretarul judeţului . Acesta a fost mutat atunci într-un alt spaţiu, iar fostul său birou, aflat în vecinătatea celui al lui Liviu Rusu, a fost transformat într-o toaletă personală a preşedintelui Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud.
Actualul „locatar” de la CJ profita acum de amenajarea facuta de predecesorul sau, pe care l-a criticat vehement la vremea respectiva.

08/04/15 09:37
Cetatean

"Pentru cei mici..." ca... "cei mari"... sa-u cam saturat de "el"... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5