Femeile antreprenor îşi dau întâlnire la Casa Cărţii ,,Nicolae Steinhardt”

Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Bistriţa-Năsăud, prin Centrul Europe Direct Bistriţa în parteneriat cu Primăria municipiului Bistriţa şi Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, organizează luni, 20 mai, ora 17.30, la Casa Cărţii "Nicolae Steinhardt", o întâlnire interactiva care vizează schimbul de idei privind rolul şi accesul femeilor la viaţa economică şi socială în Uniunea Europeană.

,,Evenimentul este organizat cu sprijinul reţelei de femei antreprenor constituită în cadrul Centrului Europe Direct Bistriţa, în colaborare cu Daniel Bessi - SC Comautosport SRL Bistriţa şi SC Aletheia SA Bistriţa. Oportunităţile de finanţare pentru IMM-uri, etica antreprenorială, implicarea activă a femeilor în viaţa economică şi socială vor fi câteva dintre temele de discuţie. Vom avea şi un moment artistic susţinut de Florin Săsărman”, ne comunică Elena Bărbos, manager executiv Centrul Europe Direct Bistriţa.

Reţeaua de femei antreprenor a fost iniţiată de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud în cadrul proiectului Centrul Europe Direct Bistriţa în cursul anului 2009, în scopul dezvoltării de competenţe antreprenoriale, exercitării cetăţeniei europene active şi a facilitării schimbului de bune practici în rândul femeilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5