Felicitări! Profesoara Tavifta-Mădălina Dancs, de la Romuli, doctor în matematică!

În data de 20 februarie 2023, în școala din Romuli a fost o adevărată sărbătoare, pricinuită de obținerea titlului de DOCTOR ÎN MATEMATICĂ a profesoarei Dancs Tavifta-Mădălina, mamă a trei copii. Un model de dascăl, cu multă pasiune pentru matematică, profesor cu respect și excelență educațională, care își face datoria cu dăruire, ca dovadă, lecțiile susținute cu elevii sunt  adevărate momente de creație, militând pentru o matematică ce își găsește aplicabilitate în viața de zi cu zi.

Oricând și oriunde, profesoara din Romului dovedește experiență, competență comunicativă, un orizont întins de cultură și multă răbdare.

Dăscălița Mădălina Dancs a traversat cu succes viaductele matematicii, făcând mari eforturi pentru umanizarea acestei discipline și transformarea într-o disciplină care să placă tuturor și să aducă fiecăruia noi căi de modelare a gândirii.

Înmânarea diplomei de DOCTOR ÎN MATEMATICĂ  în aula Universității Tehnice din Cluj, a fost pentru Mădălina și pentru tot colectivul didactic din Romuli o sărbătoare a sufletului, venită ca un balsam în întâmpinarea zilei de 14 martie, Ziua MATEMATICII.

Sincere felicitări și conștiința datoriei să vă călăuzească mereu spre poezia matematicii, din abstractul cifrelor, de a arde și renaște în același timp!

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5