Felicitări! Echipa de robotică Esentza Revolution de la CN "Petru Rareş" Beclean s-a calificat la etapa naţională!

Echipa de robotică Esentza Revolution a Colegiului Naţional "Petru Rareş" Beclean a participat la turneul regional de calificare din Campionatul FIRST Tech Challenge ROMÂNIA, sezonul 2022/2023. Fetele roboticii din Beclean au câştigat premiul Connect Award 2nd place şi s-au calificat la etapa naţională, după trei zile pline de muncă, provocări, interviuri, meciuri, pasiune și... voie bună!
"Emoții, zâmbete, susținere, galerie, prietenie, evoluție… cuvinte care descriu Regionala FTC #2 la care am participat în acest weekend la București. Ne bucurăm nespus de mult că ne întoarcem acasă cu premiul Connect Award 2nd place, care simbolizează modul în care am reușit să ridicăm nivelul de cunoaștere și de interes pentru robotică în țara noastră, dar și dincolo de granițele României. Ne dorim în continuare să răspândim valorile FIRST și să promovăm educația STEM, să inspirăm și să motivăm cât mai mulți copii din întreaga lume să se împrietenească cu acest domeniu inedit al roboticii și cu disciplinele STEM.
Urmează o perioadă intensă de pregătire pentru etapa națională, iar noi suntem pregătite să înfruntăm orice obstacol care ne apare în cale si să demonstrăm în continuare că noi, fetele, suntem importante în acest domeniu și că ne putem atinge scopurile, fiindcă mai presus de toate suntem o familie. Suntem pregătite să transformăm imposibilul în posibil. Le suntem profund recunoscători mentorilor noștri care au crezut în noi si de asemenea, le mulțumim sponsorilor noștri pentru tot sprijinul acordat.
Mulțumim Naţie Prin Educaţie pentru această experiență unică! Felicitări tuturor echipelor! Robotica ne unește! Ne vedem la națională!", a transmis echipa CNPR Beclean, după această experienţă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5