22 de echipe își testează roboții, într-o competiție amicală, la Beclean

Prefectul Teofil Cioarbă și inspectorul școlar general Cristian Nicula le-au urat succes tinerilor robotiști din comunitatea First Tech Challenge prezenți, în acest weekend la concursul de robotică din Beclean. 22 de echipe din întreaga țară își testează în acest weekend roboții într-o competiție amicală care se desfășoară la Colegiul Național "Petru Rareș" din Beclean.
"Bistrița-Năsăud este capitala roboticii, în aceste zile desfășurându-se la Beclean evenimentul #FirstTechChallenge [ ultima repetiție înaintea etapelor regionale și naționale ale echipelor de robotică]. Să vezi peste 200 de tineri din toată România, reuniți în județul nostru, datorită pasiunii lor pentru robotică, este un semn că țara noastră are un viitor al minților istețe. Mai mult, 7 din cele 24 de echipe prezente sunt de la noi din județ, iar Esentza Robotics, echipa de robotică a Colegiului Național "Petru Rareș" din Beclean, alături de Asociața Nație prin Educație sunt organizatori. Mulțumesc inspectorului general școlar Cristian Nicula că a inspirat atâția tineri, iar acum m-a adus aproape de ei. Felicitări vouă, tineri inventivi, muncitori și pasionați de domeniul viitorului care este atât de aproape.
Mult succes în competițiile ce vor urma! De fiecare dată când veți avea nevoie de sprijinul meu, vă sunt alături. Meritați pe deplin. Dincolo de toate, voi sunteți modelele generației voastre", a transmis prefectul Teofil Cioarbă.

Echipe participante la Demo, Beclean, 4 februarie 2023!
The ArchiTechs, Cluj
Aces, Cluj
CyberPunk Robotics, Cluj
H-tech, București
Robocorns, Maramureș
InfoTronX, Bistrița
FTC Eu Codez, Piatra-Neamț
Perpetuum Mobile, Satu-Mare
Trojan.EXE
Vectron Robotics, Dej
StefTexh, Suceava
SgBots, Sângeorz Băi
AtomicBots, Bistrița
Electrified Titans, Suceava
Abso Tech, Gherla
XEO, Alba Iulia
Delta Force, Arad
RobotX, Hunedoara
Tech-X, Baia Mare
CyberSouls, Năsăud
Bolts&Gears, Bistrița
Esentza Revolution, Beclean
Esentza Robotics, Beclean

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5