Traian Ogagau

Familia Somes a crescut semnificativ

Anul care tocmai a trecut a fost de bun augur pentru mine in primul rand pe plan familial, s-a nascut al treilea copilas pe nume Traiana care a facut un anisor in ziua de Craciun, tot in plan famililal, Familia Somes a crescut semnificativ si acest lucru nu poate decat sa ma bucure, iar in anul 2012 nu-mi doresc decat sanatate, ceea ce le transmit tuturor si un singur lucru, acela ca oamenii sa constietizeze mai mult faptul ca trebuie sa punem mai mult accent pe PASTRAREA TRADITIILOR SI A OBICEIURILOR Romanesti lucru care alarmant se pierde de la an la an si aici ma refer nu numai la obiceiurile cu ocazia anumitor sarbatori sau….ci a caselor vechi care ori raman parasite si se deterioreaza, ori le restaureaza cu tot felul de materiale moderne, ei considerand ca fac de fapt un bine, toate acestea daca ne gandim in perspectiva la una din sansele noastre de a promova in special cu ajutorul autoritatilor locale a TURISMULUI RURAL, a traiului ECO.

Peisajul si linistea, care sa hraneasca mintea si sufletul si mancarurile traditionale care sa te faca sa revii. Putem lua ca si exemplU, vecinii nostrii din jud. Suceava si Maramures. In acest sens am infiintat si Agentia Imobiliara SOMESUL, agentie care se va ocupa in special de aceasta problema insa deocamdata nu am gasit oameni cu experienta care sa lucreze ca si agent imobiliar, http://www.facebook.com/profile.php?id=100002993750734&ref=tn_tnmn, ,daca cineva este interesat, il rugam sa-si trimita cv-ul pe [email protected].

In rest, va doresc inca o data sanatate, LA MULTI ANI si va asteptam ca in fiecare an, de Bobotează la Sangeorz-Bai, la Hora SOMESANA!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5