Dănuţ Pop: Se va schimba primarul la Beclean. Cetăţenii au spus că ajunge, are 16 ani

În cadrul prezenţei la Bistriţa, Monica Macovei l-a prezentat pe Dănuţ Pop, candidat la Primăria Beclean, de asemnea, pe Kovacs Ioan – CL Beclean şi Gheorghe Cordoş – Telciu. „Avem o filială în creştere la Bistriţa, mă duc şi la Sângeorz ca să văd cum stau lucrurile acolo”, spune Monica Macovei.
Întrebată dacă va susţine un candidat în oraşul natal, Sângeorz Băi, Monica Macovei a declarat: „În acest moment nu, dacă este vorba de susţinerea unuia dintre partidele parlamentare, chiar dacă este oraşul natal, eu sunt un om lucid şi, după cum am spus, PSD şi PNL sunt aceeaşi mizerie, ca atare, nu voi susţine un om care vine din aceste partide”.
Candidatul la Primăria Beclean, Dănuţ Pop, spune că este un om de administraţie, format la Primăria Bistriţa, unde a avut funcţia de şef Serviciu Buget-finanţe, contabilitate, cu cursuri de specializare la Şcoala Franceză în Besancon. „Mă implic în acest proiect deoarece cred că se va schimba primarul la Beclean. Cetăţenii au spus ajunge, are 16 ani. Problema taxelor şi impozitelor este şi la Beclean, oamenii sărindu-i în cap primarului... Prima dată aş rectifica bugetul, aş accesa fonduri europene pentru izolarea termică a blocurilor. Degeaba ai competenţă dacă eşti corupt. Nu avem locuri de muncă, jumate din Beclean face naveta la Bistriţa. O altă mişcare ar fi să mai aducem o firmă de salubritate să cureţe oraşul, apoi sportul a fost lăsat jos, să nu ai nici măcar o echipă într-un oraş ca Becleanul. Eu sunt tată a cinci copii, nu au unde să se joace copiii. Nu există sală de spectacole modernă, nici cinematograf, piaţa arată îngrozitor. Strada pe care merg zilnic 500 de copii la şcoală nu are trotuare, copiii merg printre maşini. Să vă spun că Becleanul are şi un credit de 40 miliarde lei vechi pe 20-30 ani. Sunt în această cursă să schimbăm lucrurile şi-i doresc domnului primar, din 5 iunie, o viaţă frumoasă într-un alt loc, a declarat Dănuţ Pop.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5