Ce cadouri năstruşnice poţi alege pentru copilul tău

În zilele noastre pare greu de crezut că nu se găsesc cadouri potrivite pentru orice vârstă. În căutare de cadou inedit pentru copil? Serviciile de animatori petreceri copii sunt deja populare. În spiritul năstruşnic al vârstei, descoperă câteva idei ce îi fac pe cei mici fericiţi şi pe părinţi împliniţi.

Animatori şi petreceri tematice

Un soi de surpriză a celor ce îndrăgesc personajele din poveşti este reprezentată de animatori. Poate fi orice personaj din lumea basmelor, orice mascotă dorită. De regulă, variază preferinţele în funcţie de vârsta copilului, de interesele sale, dacă este fată sau băiat. Vampiri, spiriduşi, îngeraşi sau orice tip de personaj fantastic poate prinde viaţă în cadrul unei petreceri.

Ce câştigă părinţii din asta? Pe lângă bucuria de moment ce o manifestă orice prichindel la vederea personajelor îndrăgite la petrecerea sa, este vorba şi de programul în sine. Se asigură astfel porţia potrivită de amuzament, distracţie la cote înalte cu dansuri, muzică şi voie bună. Tot în favoarea părinţilor şi spre marea plăcerea a celor mici stă şi faptul că animatorii vin cu accesorii şi cu un spectacol complex sau cu jocuri inedite.

Parcul de distracţie, un spa al celor mici

Dincolo de varianta clasică de parcuri pentru copii, nu există plăcere mai mare de joacă ca într-un parc de distracţii. Nu o fi Disneyland, însă se mulţumesc şi cu spaţiile de interior amenajate special cu scopul de a fi distractiv pentru copii. Nu se condiţionează nimeni în funcţie de anotimp, vreme, este locul potrivit să se întâlnească şi să socializeze cu numeroşi alţi copii. În plus, nu lipsesc jocurile ce altă dată numai în exterior erau posibile – la căţărări ai îndrăzni să îţi laşi copilul?

Spectacole şi delicii culinare

Surprinzător sau nu, un copil apreciază tot ce este amuzant, chiar dacă nu e de durată. Uită de haine, de pantofi deocheaţi şi jucării. S-ar bucura mai tare dacă ar avea o zi plină. Aşa că, spectacolele pentru copii sunt şi ele alternative la cadourile clasice. Un program ce îi ţine cu atenţia departe de desene animante, care îi animă este o idee perfectă şi accesibilă la scară largă.

Nu în cele din urmă, dacă ziua sărbătoritului se încheie cu ceva delicii culinare cu atât mai bine. Ziua se completează şi cu un necesar până la urmă, însă tot în stilul de sărbătoare. Faceţi o excepţie şi oferiţi celui mic ceea ce îşi dorea – o astfel de zi nu ar trebui să aibă restricţii.

Comentarii

02/09/16 16:19

Cei mai buni animatori petreceri copii ii găsiți la http://www.petrecerimagice.ro . I-am avut ani la rand și sunt punctuali, serioși și profesioniști!!! Apelează cu încredere și nu vei regreta!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5