Bistriţeni la petrecerea anului. Sute de artişti la botezul micului Iair, fiul Vlăduţei Lupău

Zi unică în viaţa artistei Vlăduţa Lupău şi a soţului ei, fotbalistul Adrian Rus. 600 de invitaţi au participat la petrecerea botezului micuţului Iair.
" De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dat-o în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești să fii binecuvântat! Ești minunea noastră!" a spus tânăra mămică fiului său.
La slujba de la Biserică, acesta a fost atent supravegheat de cele trei perechi de naşi – Olguţa Berbec şi Remus Novac, fotbalistul Adrian Păun şi soţia, dar şi managerul artistei, Carmen, împreună cu soţul, Florin Mureşan.
La ieşirea din Biserică, Vlăduţa Lupău a declarat pentru Pro TV: „ ”A fost un moment extraordinar, cred că cel mai frumos din viața mea. Până acum ziceam că taina cununiei a fost, cred că acum m-am schimbat. Așa cum a zis domnul părinte, de azi am primit un creștin, un puiuț, un îngeraș pe care îl cheamă Iair. Am plâns un pic, Adi a plâns mai mult. Nașii au plâns și ei. Toată lumea a plâns. Lacrimile, de fapt, exprimă emoția și le mulțumesc fiecăruia pentru lacrimile sincere pe care le-au dat. Să plângi la comandă, nu prea poți”.
Pentru petrecerea ce a avut loc într-o locaţie de lux din Cluj-Napoca, artista a decorat mesele şi sala cu nu mai puţin de patru camioane de flori, iar meniul a fost unul deosebit, pe terasă fiind la discreţie îngheţată, dar şi brânzeturi din Elveţia, jambon; în restaurant fiind amenajat un loc special doar cu sushi şi creveţi. De la Candy bar nu au lipsit prăjiturile tradiţionale aduse de la Vişeu, dar şi cele mai elaborate dulciuri, iar la Cocktail bar toate băuturile au fost selectate atent, de la vinuri la whiskey, cu o vechime de peste 10 ani. Nu a lipsit partea tradiţională la aperitiv, jumerele, toba şi şniţelul fiind îmbinate cu bucătăria modernă.
Şi muzica a fost una pe măsură, întreţinând atmosfera Dan Bitman, Grupul Iza din Maramureş, Ansamblul „Mărţişorul” din Cluj, Andra, dar şi Tzanca Uraganul.
Dintre sutele de invitaţi amintim pe Maria Dragomiroiu, Angela Rusu, Florentina şi Petre Giurgi, Nicu Paleru, Ioan Dordoi, Năstăcuţa Iuga, Oana Font, Alexandru Pop, Diana Cârlig şi Ionuţ Bledea, Oana Bozga, Alexandru Brădăţan, Angelica Flutur şi mulţi alţii.
Din Bistriţa-Năsăud au onorat invitaţia Virginia Linul, a cărei soţ este verişor cu mama Vlăduţei, Anuţa Motofelea, Bogdan Berbecar şi Ana Tomoioagă, Oana Matei şi Emilian Coruţi, Cristina Retegan, Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman, Lenuţa Filipoi, Florin Cilică ş.a.
„Nu ştiu dacă va mai reuşi cineva să facă o astfel de petrecere, atât de luxoasă şi toate puse la punct. Tradiţionalul a fost îmbinat cu modernul, bucatele au fost din abundenţă, iar muzica adusă de cei mai mari artişti ai ţării. Să nu mai vorbim de ţinutele invitaţilor, şi ele deosebite. Particip la multe evenimente însă pot să afirm că aşa ceva, totul high class, nu am mai văzut”, ne-a declarat Virginia Linul.
Urăm micuţului Iair să crească mare, iar drumul vieţii lui să fie presărat doar cu bucurii şi cu dragoste din partea celor care îi sunt alături.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5