( Video) Botez de cinci stele şi naşi celebri pentru micuţul Eduard. Toată spuma folclorului, la petrecere

foto facebook

Una dintre cele mai selecte locaţii din zona Dejului a găzduit un eveniment aparte, petrecerea de botez a micuţului Eduard Nicolas. Mai întâi a avut loc săvârşirea Tainei Sfântului Botez la Catedrala din Dej, acolo unde au participat cu emoţii la ceremonialul religios nu doar părinţii, ci şi bunicii, amintind aici pe părintele Ciciovan şi pe doamna preoteasă Nicoleta (originară din judeţul nostru, din Dumbrăviţa).
La botez, micuţul a fost ţinut în braţe de naşele Anuţa Motofelea, Vlăduţa Lupău, Adrada Bârsăuan, şi moaşa Oana Bozga,îndrăgite artiste ale cântecului popular, îmbrăcate în costume populare. Îngeraşul a fost binecuvântat de un sobor de preoţi, iar mai apoi întreaga asistenţă s-a deplasat la petrecere.
Alături de Mama lui Eduard, îndrăgita artistă Georgiana Lobonţ (cea care i-a fermecat pe bistriţeni cu cântecul „Bârgăuan cu gubă sură”) şi de tatăl Rareş Ciciovan, au fost la petrecerea de botez mulţime de artişti, amintind aici doar pe Ioan Dordoi, Felix Gălan, Cristina Retegan, Emilian şi Oana Matei Coruţi, Alina Ceuca, Lenuţa Filipoi, Cristina Scurtu, Raul Turda, Diana Cârlig, Ionuţ Bledea şi mulţi alţii.
A urmat o seară de neuitat cu cântec, joc şi bucate alese.
Îi dorim micuţului Eduard Nicolas să crească mare sub paza îngerilor, să aibă sănătate şi bucurii şi să fie de acum încolo cea mai frumoasă lumină din viaţa părinţilor lui.
https://www.facebook.com/calinic.stupinean/videos/2026198794295152/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5