Atenţie la hoţii din magazine!

În această perioadă, poliţiştii de prevenire şi proximitate au desfăşurat pe raza municipiului Bistriţa o amplă campanie de informare a populaţiei în privinţa hoţilor care acţionează în societăţile comerciale, profitând de neatenţia vânzătorilor, dar mai ales a clienţilor.

"Prin activităţile desfăşurate s-a urmărit reducerea fenomenului de furt din bagaje, buzunare, dar şi de pe raft din societăţile comerciale din oraş. Vânzătorii din unităţile comerciale din oraş tip supermarket sau cu autoservire au fost informaţi de poliţiştii de proximitate asupra modalităţilor prin care pot preveni furturile în incinta magazinelor. Demersul prevenitiv a vizat mai ales clienţii acestor magazine, care au aflat cum să aibă grijă de bunurile personale atunci când există riscul ca atenţia să le fie distrasă de vizionarea produselor pe care urmează să le achiziţioneze.
În activităţile desfăşurate, care vor continua până la sfârşitul lunii, s-au implicat activ şi elevii- voluntari ai Poliţiei, care au reuşit să multiplice mesajele preventive ale poliţiştilor în rândul populaţiei municipiului", menţionează subinspectorul Virginia Roşca, purtător de cuvânt al IPJ BN.

Pentru a vă păstra în siguranţă bunurile personale atunci câd vă aflaţi la cumpărături, Poliţia vă recomandă să fiţi atenţi a sumele de bani, telefonul mobil, actele pe care le aveţi în genţi, buzunare, mai ales în spaţiile comerciale aglomerate. De asemenea, nu vă lăsaţi nesupravegheate poşeta sau alte bunuri atunci când probaţi îmbrăcăminte sau vizionaţi produsele din magazin!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5