Ample acţiuni pe agenda Societăţii de Concerte Bistriţa

Ieri, preşedintele Societăţii de Concerte Bistriţa, Gavril Ţărmure, s-a deplasat în judeţul Dolj, în localitatea Cetate, unde în parteneriat cu fundaţia de poezie a lui Mircea Dinescu organizează un festival de fotografie la care s-au înscris 31 de fotografi din România, dar şi din Ungaria, Serbia şi Muntenegru.La această tabără au participat bistriţeni precum Octav Lupşe, Paul Stoia, Cristi Suciu, Mihaela Berbecaru.

Tot în organizarea Societăţii de Concerte, între 21-31 august, la Tescani, are loc o nouă ediţie a Simpozionului Naţional de Pictură, coordonat de Tudor Moraru. La a doua ediţie vor participa 12 pictori, printre care şi bistriţeanul Cristian Târnovan, aici fiind prezenţi în ediţia anterioară şi Alexandru Lupşe sau Mihai Perca. Lucrările vor fi expuse într-o expoziţie la Bacău şi mai apoi la Galeriile “Veronichi Art” din Bucureşti. Nu putea fi omisă de pe listă galeria bistriţeană.

Pe bistriţeni, Gavril Ţărmure îi invită până la mijlocul lunii septembrie să viziteze expoziţia “Dezorient Expres” de pe Pietonalul “Liviu Rebreanu”. “Mă bucură faptul că bistriţenii au răspuns prompt la ideea noastră de a coborî printre oameni arta. Într-adevăr, am făcut o ofertă curajoasă şi am riscat expunând liber piesele, unele dintre ele fiind rupte, amintind aici un capac de la o pâlnie sau capul unei pisici pe care le-am recuperat şi vom încerca să le recondiţionăm. Bistriţenii trebuie să se obişnuiască cu arta şi să trăiască într-o deplină armonie cu aceasta”, afirmă Gavril Ţărmure.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5