Ambulanțe noi pentru Bistrița-Năsăud, printr-un amendament depus de deputatul Diana Morar

 
Joia Mare aduce bucurie în Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud. A fost semnat contractul de furnizare a celor 4 autospeciale ACD cu tracțiune 4x4 noi cu termen de livrare 10 noiembrie, pentru care SAJ-BN A primit finanțare printr-un amendament depus de deputatul Diana Morar la Legea Bugetului de stat pe anul 2023.
"La finalul anului trecut, am depus un amendament la legea bugetului de stat pentru finanțarea cu peste 700.000 de lei a 4 ambulante tip ACD pentru consultații la domiciliu, pentru Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. Amendamentul, aprobat chiar înainte de Crăciun, s-a concretizat astăzi, în Joia Mare, cu semnarea contractului de achiziție pentru aceste autospeciale. (Link in primul comentariu).
Este o veste excelentă pentru județul nostru. Mai mulți oameni vor avea acces la servicii medicale de calitate, rapide și la standardele înalte. Cele 4 autospeciale marca Dacia Duster, tip ACD, 4x4, sunt dotate cu echipamente medicale specifice și vor fi folosite pentru consultații la domiciliu cu medic.
Este o investiție absolut necesară pentru Serviciul Județean de Ambulanță, care nu a mai avut parte de ani de zile de o înnoire a parcului auto. Actualele autospeciale, din păcate, sunt mai greu de folosit în zonele montane, mai ales în condiții meteo nefavorabile, fiind autoturisme utile mai degrabă în mediul urban. Astfel, după achiziție noilor autoturisme, medicii vor ajunge mai ușor la oamenii din mediul rural, unde, de obicei, accesul cetățenilor la servicii medicale mai redus, în special pentru cei mai în vârstă.
Amendamentul meu a pornit de la grija pe care trebuie să o avem, ca reprezentanți ai județului în Parlament, pentru toți locuitorii și pentru nevoile lor. Este cel mai important pas, astfel că această investiție se apropie de concretizare și le mulțumesc tuturor celor care lucrează la Serviciul de Ambulanță pentru serviciile lor în slujba oamenilor, zi de zi. Au tot sprijinul meu în continuare și mă bucur că reușim să schimbăm vieți, împreună", a transmis deputatul Diana Morar.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5