Ambasadorul Republicii Federale Germania, Excelenţa Sa dr. Peer Gebauer, a vizitat Bistrița

Prefectul judeţului Bistriţa-Năsăud, Teofil Cioarbă, a avut onoarea de a-l primi, la sediul Instituției Prefectului, vizita Ambasadorului Republicii Federale Germania, dr. Peer Gebauer, însoțit de șefa secției presă și protocol și consilier politic în cadrul Ambasadei, Sonja Gebauer.
"Diplomația se naște din respect, bun simț și suflet, iar Excelența Sa Dr. Peer Gebauer ne-a arătat că acestea țin de foarte multe ori locul unui protocol rigid. Fascinat de istoria orașului, de moștenirea culturală lăsată de sașii transilvăneni, dar interesat și de realizările cu care ne mândrim, oaspetele nostru a vizitat Teraplast Arena - cea mai nouă și modernă bază sportivă, în care echipa de handbal CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud își desfășoară meciurile de pe teren propriu, precum și simbolul Bistriței, Biserica Evanghelică. Președintele Forumului Democrat German Bistrița împreună cu o parte a comunității germane din județul nostru ne-a prezentat interiorul Bisericii, proaspăt restaurată, un monument istoric de arhitectură gotică cu influențe renascentiste.
Mulțumim domnului Dr. Peer Gebauer, Ambasadorul Republicii Federale Germania, și doamnei Sonja Gebauer, șefa secției presă și protocol și consilier politic în cadrul Ambasadei, pentru această vizită, dar și pentru cuvintele frumoase, o premisă a unei prietenii de suflet.
De altfel, sinceritatea este cea mai bună diplomație. Excelența Sa Dr. Peer Gebauer ne-a dovedit acest lucru", a declarat prefectul Teofil Cioarbă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5