Președintele Radu Moldovan: Sala Polivalentă și Baza Sportivă din Complexul Sportiv Unirea, proiecte care păreau imposibile, dar sunt FAPTE!

Sala Polivalentă și Baza Sportivă din Complexul Sportiv Unirea păreau proiecte imposibil de realizat! Însă, prin muncă ele au devenit FAPTE!

Investițiile în sport, continuă, deoarece județul nostru merită să-și urmeze tradiția în acest domeniu care aduce laolaltă mii de tineri talentați și un număr impresionant de suporteri.

Stadionul la standarde UEFA va avea 10.875 de locuri în tribune acoperite, anexe sportive și tehnice, dotări complementare de alimentație publică, spații comerciale, spații de cazare pentru sportivi și locuri de parcare, care să deservească activitatea sportivă și competițională la nivel profesionist.
De asemenea, lângă acesta, construim și un stadion de atletism cu pistă de 400 m lungime și tribună de 1500 de locuri, pentru competiții.

Totodată, Stadionul din Parcul Municipal se modernizează, Gabriel Lazany având un proiect vizionar pentru el.

Pe 9 iunie, prin VOTUL dumneavoastră, proiectele devin FAPTE! Împreună cu echipa PSD, voi #ContinuaMunca pentru județul Bistrița-Năsăud!
.
.
.
.
Comandat de: Partidul Social Democrat- PSD Org. Jud. Bistrița-Năsăud/ Realizat de RĂSUNETUL MEDIA/ Codul de identificare al Mandatarului Financiar 21240002

Comentarii

28/05/24 15:05
Remus

Motto:
“Parcul sportiv nu servește spectacolismului ci este școala adevăratei educatii fizice. Nu este un stadion unde 22 fac sport și 22000 privesc, ci vrea să inverseze aceste cifre, ca 22000 să facă exercitii și 22 să privească”.
(Iuliu Haţieganu- în cuvinte înţelepte)
In mintea lui Radu Moldovan este o mare nebuloasă . El vorbeste despre dezvoltarea sportului de masă prin construirea la poalele dealului Cocos din Unirea a unui stadion la standarde UEFA va avea 10.875 de locuri în tribune, de parcă acest „număr impresionant se suporteri” vin la stadion să facă sport. De fapt Răducu este obsedat de ideea idioată a mutării stadionului „Jean Pădureanu” din parcul orasului pe păsunea din Unirea, desi au exisat numeroase reactii de dezaprobare din partea bistritenilor scandalizati de această imbecilitate.
Asta nu inseamnă să nu se amenajeze un complex sportiv in Unirea care ar trebui sa includă doar terenuri si dotari pentru practicarea sportului de masă si care sa fie conceput dupa modelul Complexului Sportiv Gheorgheni din Cluj-Napoca, care a fost realizat cu fonduri guvernamentale prin CNI.
Vezi: https://complexsportivgheorgheni.ro/

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5