Zvonurile nu s-au confirmat ! Bistriţa va avea, totuşi, două mall-uri

Bistriţa va avea, totuşi, nu unul ci două mall-uri, situate amândouă pe Calea Moldovei, unul în Piaţa ruşilor, pe fosta locaţie UCTA, lângă Selgros, altul lângă magazinul Kaufland.
Deşi s-a zvonit că la Selgros nu va mai fi mall, lucrările pe Calea Moldovei nr. 13, au început lângă magazinul recent inaugurat. Bistrița Retail Park reprezintă o investiție de 7,5 milioane de euro pentru o galerie comercială de 9.000 mp, alături de magazinul Selgros, beneficiar fiind Element Development. Lucrările se vor încheia în 15 martie 2018, iar galleria, cu 22 de magazine, se va deschide în primăvară.
Cel de-al doilea mall B1 Retail Park (Galeria Bistrița) se ridică pe Calea Moldovei nr. 40A, în imediata vecinătate a magazinului Kaufland urmează a fi deschis înaintea sărbătorilor de iarnă, clădirea fiind deja vizibilă. De Crăciun bistriţenii nu vor mai fi nevoiţi să ia drumul Clujului pentru cadouri, pentru că cele mai renumite branduri vor fi la ei acasă. Magazinele vor avea 10.000 de metri pătrați, urmând să fie amenajate și 500 de locuri de parcare. Majoritatea spațiilor au fost deja închiriate, printre magazinele care se vor deschide aici fiind KFC, H&M, NewYorker, CCC, Deichman, Flanco, Hervis, Taco, Pepco și Noriel. Conform investitorilor, lângă Kaufland, în următorii ani vor fi ridicate nu mai puţin de 10 imobile cu 4, 5 sau 6 etaje. Dintre acestea, în 7 vor fi amenajate locuinţe, iar celelalte vor fi dedicate spaţiilor de birouri. Tot acolo va funcţiona şi un restaurant, dar şi o staţie peco. Acest mega complex va avea două intrări, de pe Calea Moldovei şi de pe Strada Grănicerilor.
Mall-urile sunt amplasate într-o zonă în care se află Penny, Altex, Cibela, Ambient, Automobile Dacia, lângă liceele Electrotehnic şi Sportiv, Unicarm, Lidl şi Kaufland. Primăria intenţionează să mute Piaţa Ruşilor în zona Decebal, urmând ca piaţa de aici să fie etajată. Primarul municipiului Bistriţa vorbea despre Calea Moldovei ca o zonă ce se va dezvolta ca un shoping city.
Se pare că şi alţi investitori vor alege, în perioada următoare, Bistriţa, orientându-se şi spre oraşele care au împreună cu zonele aferente potenţial de cumpărare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5