ZIUA MONDIALĂ A MEDIULUI marcată de elevii LICEULUI TEHNOLOGIC AGRICOL BISTRIȚA

Ziua Mondiala a Mediului se sărbatoreste în data de 5 iunie a fiecarui an și constituie un prilej de mobilizare pentru oamenii din întreaga lume în a derula diverse acțiuni menite să atraga atentia asupra necesitatii protejarii factorilor de mediu.
Marcarea Zilei Mondiale a Mediului reprezinta un binevenit semnal si un indemn de a actiona unitar pentru salvarea mediului înconjurător pe care avem datoria de a-l lasa nealterat generatiilor viitoare.
Ca în fiecare an și în acest an , Ziua Mondială a Mediului s-a desfășurat sub un motto. Pentru anul- 2017, motto-ul ales a fost ”Conectarea oamenilor la natură ”.
O ocazie și pentru elevii Liceului Tehnologic Agricol Bistrița de se ”conecta cu natura ”,de a redescoperi natura și peisajele sale minunate prin participarea la activitățile dedicate mediului .În cadrul liceului nostru această zi a fost marcată prin organizarea unui concurs de postere și ore în aer liber pe tema acestui an care ne îndeamnă să ne gândim la legătura vitală dintre om și natură .
Ziua Mondială a Mediului este o sarbatoare a tuturor cetatenilor ,o ocazie să apreciem frumusețea naturii și să protejăm planeta Pâmânt, care ne găzduiește.
.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5