Ziua Forţelor Terestre. Admiraţie şi recunoştinţă faţă de militarii bistriţeni

Ziua de 23 aprilie marchează Ziua Forţelor Terestre, cea mai cuprinzătoare şi reprezentativă categorie de forţe a Armatei României, o categorie de forţe capabilă să angajeze, să desfăşoare şi să desăvârşească lupte, bătălii şi operaţii, îndeplinind misiuni deosebit de grele. 

Această zi constituie şi un prilej deosebit de a aduce un omagiu şi a cinsti faptele de arme ale militarilor din Forţele Terestre, care au dat suprema jertfă pe câmpurile de luptă.

Cu prilejul Zilei Forţelor Terestre, mulţumim tuturor cadrelor militare din acest departament pentru modul exemplar în care şi-au îndeplinit sarcinile profesionale şi, totodată, le urăm multă sănătate, putere de muncă, satisfacţii profesionale şi personale alături de cei dragi.

La mulţi ani, Forțelor Terestre Române!

Prefectul judeţului, Ovidiu Frenţ

 

Noi toți, cetățenii României, sărbătorim pe 23 aprilie, Ziua Forțelor Terestre, cea mai numeroasă categorie de forțe a Armatei Române! Curajul militarilor bistrițeni de la Brigada 81 Mecanizată ”General Grigore Bălan” reprezintă un motiv de mândrie pentru noi și contribuie la asigurarea unui climat de securitate și stabilitate pentru toți românii!

La ceas aniversar, vă mulțumesc atât Dumneavoastră stimați militari, cât și familiilor Dumneavoastră, care vă susțin necondiționat în nobila profesie pe care ați ales-o! Cu prilejul Zilei Forțelor Terestre, doresc să transmit tuturor militarilor români aflați la datorie sub drapelul tricolor un sincer ”La mulți ani!”

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5