Zilele Năsăudului: I-au furat borseta. Vezi cum au reacţionat jandarmii

Joi, 09 iunie a.c., F. C. de 31 de ani din Tăure, în timp ce se afla în parcul de distracţii organizat de Zilele Năsăudului, în incinta stadionului din localitate, a constatat faptul că îi lipseşte borseta, acesta afirmând că i-a fost sustrasă.
Fiind sesizaţi în legătură cu acest fapt, jandarmii care asigurau ordinea publică la aceste manifestări, au trecut la verificarea zonei în vederea identificării făptaşului. La un moment dat, într-un loc ferit de ochii trecătorilor, a fost identificat un bărbat care verifica în grabă conţinutul unei borsete care semăna cu cea descrisă de păgubit.
Imediat jandarmii au trecut la identificarea persoanei depistate şi au constatat faptul că cel în cauză este L. V. de 18 ani, din oraşul Năsăud. În momentul în care a fost întrebat de unde are borseta, acesta a răspuns că a găsit-o într-un carusel.
Jandarmii au înapoiat borseta pierdută păgubitului, cu tot ce era în ea la momentul pierderii. Cel în cauză a mulţumit oamenilor legii pentru faptul că şi-a recuperat borseta intactă, în ea fiind actul de identitate, cardul şi pin-ul acestuia, dar şi alte bunuri.
Pe numele celui în cauză, au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5