Foarte important pentru năsăudeni

Zilele curăţeniei de toamnă!

Ca în fiecare an, la începutul sezonului răcoros, administraţia oraşului Năsăud vine în sprijinul cetăţenilor, organizând “Zilele curăţeniei de toamnă”. În conformitate cu OGR nr. 21/2002 şi a Hotărârii 20/2002 a CL Năsăud, în oraşul Năsăud şi în cele două cartiere: Luşca şi Liviu Rebreanu, în perioada 24-25 octombrie 2008, se instituie curăţenia de toamnă pentru a da un aspect plăcut urbei. Pentru aceasta, primăria oraşului anunţă şi pe această cale, că în zilele menţionate, toţi agenţii economici, toate instituţiile publice, asociaţiile de locatari/ proprietari şi toţi cetăţenii sunt rugaţi să participe efectiv la curăţenia generală în zonele aparţinătoare, fiind admise doar în aceste zile deşeuri de orice fel.

Transportul acestora la rampa de gunoi a oraşului va fi asigurat de utilajele primăriei şi a SC GCL SA Năsăud, acolo unde persoanele fizice şi cele juridice nu-l pot face pe cont propriu.

Aşadar, dragi năsăudeni, aveţi acum, în zilele de 24 şi 25 octombrie, ocazia să vă faceţi “lună” gospodăriile scoţând şi depozitând toate gunoaiele şi deşeurile în faţa caselor, la stradă, de unde vor fi transportate la rampa de gunoi prin grija Primăriei oraşului!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5