Zi de poveste pentru Silviu Rus, managerul Casei de Cultura din Nasaud! Bucuria de a fi cu Dana

"Dragostea nu inseamna perfectiune; casatoria nu trebuie se fie perfecta, ci sa devina una; fericirea este o stare de spirit autocastigata de alegerea facuta; Viata este bucuria de a fi impreuna|" -Platon si Socrate - sta scris pe invitatia de nunta.
 
Silviu Rus, managerul Casei de Cultură Năsăud, si-a unit astazi destinele cu aleasa inimii sale, Dana Olimpia Berinţan Sintejudean-inspector AJPIS Bistrita-Nasaud, dupa ce in aceasta vara i-a oferit inelul de logodna. 
 
Cununia civila a fost oficiata, la orele amiezii, de primarul Mircea Romocea, tinerii inchinand un pahar de sampanie cu toti cei care au dorit sa le fie alaturi. Alaiul a ajuns la Catedrala "Sf. Nicolae" din Nasaud, unde a avut loc cununia religioasă şi frumoasa peredche a facut legământul în faţa lui Dumnezeu.
 
Parinti spirituali, cu sfaturi la bine si la greu, sunt Ani si Cristi Bob, Valentina si Laurentiu Buia, Andra Baraian si Marius Bodea. Nuntasii vor petrece la restaurantul JV President din Bistrita, intr-o armosefera de poveste, asa cum va ramane aceasta zi pentru Silviu si Dana.
 
Cotidianul „Răsunetul” urează tinerei perechi „Casă de piatră”, cladita din dragoste si intelegere, mulţi ani cu fericire şi bucurii. 
 
 
 
*** 
Se pare că alianţele dintre PNL şi PSD fac deja tradiţie la Năsăud. După ce primarul Mircea Romocea a ales să lucreze cu un viceprimar PNL – Dorin Vlaşin, iată că apare şi o logodnă între sora social-democratului Grigore Berinţan şi liberalul Silviu Rus. Cei doi s-au cunoscut anul trecut la Târgul Tradiţional organizat pe stadionul Năsăud, săgeata Cupidon fiind trimisă de la ALDE, de nasa Ani Bob.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5