Wow! Tânărul bistriţean iubit de marile case de modă ale lumii. Andrei a defilat pe podiumurile din Milano, Londra şi Paris. Urmează Seul

sursa foto facebook

La doar 16 ani, Andrei Dobrin este primit pe scenele internaţionale ale modei cu braţele deschise. Elev în clasa IX-a D la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, Andrei a fost remarcat pe Instagram de un fotograf care lucrează pentru Agenţia Attitude Models. L-a contactat pe Vali Pungă, care mai apoi a sunat familia. Aşa se face că Andrei a participat în toamna anului trecut la o şedinţă foto în Bucureşti, alături de alţi băieţi din ţară, fiind singurul român care a obţinut, mai apoi, prin prezentarea imaginii acestuia, 11 show-uri de la prima participare. Evenimentele au avut loc în această primăvară, după ce tânărul bistriţean a împlinit 16 ani. Case celebre de modă precum Dior şi Prada l-au ales pe Andrei să defileze pentru ele la Săptămâna Modei din Milano, Londra şi Paris, de unde s-a întors recent. Andrei este model la Metropolitan Models Agency, Wilhelmina Models şi Elite Model Management Milano.
“Pentru mine a fost ceva unic şi neprevăzut” ne-a declarat Andrei. Întrebat cum au reacţionat cei din clasă la o asemenea veste, Andrei ne-a spus: “majoritatea erau gen "Wow", dar cei cu care eram mai apropiat era ceva de genul că nu e neaparat ceva neaşteptat şi că mi se potriveşte”.
„Mă aşteptam la o asemenea primire a lui Andrei în lumea modei, semnele venind de la primele şedinţe de shooting unde toţi fotografii ziceau că nu are nicio teamă şi că face lucrurile uşor. Dacă nu eşti plăcut din prima de agenţii nu mai eşti pus pe lista pentru casele de modă. Se pare că Andrei a fost îndrăgit, colaborând cu trei agenţii. Nu am făcut nimic pentru ca el să intre în lumea modei, a fost descoperit pur şi simplu, iar de aici surprizele nu au contenit să apară”, ne declară mama, Nadia Dobrin, profesor la Şcoala Specială nr. 2 Bistriţa.
Foarte probabil, moştenirea vine din familie, mama cochetând şi ea cu moda, în anul 1999 concurând la concursul Miss România, alături de Nicoleta Luciu. De altfel, şi sora lui Andrei, prin atitudine şi modul în care se îmbracă încă de la vârsta fragedă pe care o are, dă semne că se îndreaptă spre acest domeniu al modei.
Deşi la început de drum, Andrei este foarte bine cotat în rândul modelelor, casele mari de modă solicitându-l pentru prezentări la cele mai mari festivaluri de gen din lume.
Zilele acestea, Andrei va pleca cu contract în Coreea de Sud, la Seul, unde timp de două luni va avea o serie de prezentări de modă, asta după ce tocmai s-a întors de la Londra unde a semnat un contract cu o publicaţia TUSH Magazine pe a cărui copertă va fi prezent.
„Am emoţii, gândindu-mă că voi fi departe de cei dragi timp de 2 luni. Altfel de emoţii nu am, dar decizia e deja luată şi va fi, cu siguranţă, o experienţă interesantă”, ne-a declarat Andrei referitor la plecarea în Seul.
Ce am mai putea spune despre Andrei? Că a fost olimpic la matematică în mai multe rânduri, că iubeşte fotbalul, făcând ani buni parte din echipele LPS Bistrița 2OOO şi ACF Gloria Bistrița. şi dorind să reia din toamnă antrenamentele, că promovează nu doar Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu” ci şi Bistriţa şi România prin prezenţele lui pe scenele lumii.
Felicitări Andrei, drum bun şi succes la Seul, iar noi să auzim peste ani că de la Bistriţa a pornit unul dintre cele mai mari modele ale lumii. Îi felicităm şi pe părinţii tânărului, Nadia şi Dorin Dobrin, pentru modul în care i-au dat educaţie şi l-au crescut, fiind, cu siguranţă, mândri de el, aşa cum suntem şi noi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5