Week-end cu ghinion pentru 500 de şoferi

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii bistriţeni au fost în stradă, aproape în regim de permanenţă, dacă luăm în calcul numărul de amenzi aplicate. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei Bistriţa-Năsăud, Antonela Gorgan, în urma acţiunilor preventive, în fapt de control, au fost aplicate 509 sancţiuni contravenţionale la regimul rutier în valoare de 68.116 lei, suplimentar fiind reţinute 13 permise de conducere şi opt certificate de înmatriculare.

Pentru încălcarea ordinii şi liniştii publice, poliţiştii au dat alte 31 de sancţiuni contravenţionale, care însumează 3.600 lei.

Contrabandă cu 7 cartuşe de ţigări

Dincolo de aceste acţiuni concertate, în diferite zone au fost promovate verificări “pe o temă dată”. Sâmbătă, în Bistriţa, au fost luaţi în vizor cei care realizează activităţi ilegale de comerţ şi schimb valutar neautorizat. Remus B. (36 ani) şi Ştefan T. (50 ani) au fost, astfel, prinşi în zona Decebal, în plină acţiune de comerţ ilegal…fiind amendaţi cu 1000 lei.

Tot sâmbătă, poliţiştii de la Serviciului de Investigare a Fraudelor au purces la drum prin judeţ pentru a combate evaziunea fiscală. În urma acţiunii, au fost semnate 11 sancţiuni contravenţionale privind comerţul ilicit, în valoare de 4.500 lei, fiind confiscată şi suma de 150 lei. În “ampla operaţiune”, a fost depistat şi Leonida B. (44 ani) din Măgura Ilvei care încerca să vândă …şapte cartuşe de ţigări. Asta da contrabandă!

Poliţiştii, duşi la biserică

Duminică, poliţiştii bistriţeni s-au dus pe la la bisericile din municipiul Bistriţa. Au fost trimişi cu treabă, şi anume să-i prindă pe cei care stau la mila creştinilor. Cinci fapte de cerşetorie au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 325 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5