Vrei să arăți bine iarna și să eviți frigul în același timp? Uite cum poți face acest lucru!

Garderoba unei femei pe timp de iarnă necesită puțină planificare, pentru că, pe lângă aspectul estetic, hainele trebuie să te protejeze de frigul specific iernii. Astfel, există câteva elemente de care trebuie să ții cont ca să poți îmbina cele două scopuri pe care să le îndeplinească garderoba ta pentru sezonul rece. Tu știi care sunt acestea?

Iată un ghid de realizare a unei garderobe de iarnă reușite!

·      Straturi

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl înveți despre hainele de iarnă este cum să le combini pentru a avea un look din straturi. Trebuie mereu să începi printr-un strat mulat, format dintr-o bluză pe corp și o pereche de ciorapi groși. Acest strat va asigura protecția împotriva temperaturilor scăzute ale iernii. Apoi, adaugă o pereche de pantaloni sau blugi și un pulover pe gât care să se potrivească. Ultimul pas este paltonul sau geaca de iarnă: este recomandat să fie de o dimensiune mai mare și să aibă o lungime potrivită, astfel încât să te acopere și protejeze de frig.

·       Încălțăminte adecvată

Următorul aspect de care trebuie să ții cont îl reprezintă încălțămintea, fiind primul obiect vestimentar care atrage privirile oamenilor. Este esențial ca aceasta să fie de bună calitate și călduroasă, întrucât picioarele sunt primele care suferă de frig și acest lucru poate rezulta într-o răceală cumplită. Pentru a arăta și elegant, este indicat să porți cizme îmblănite de damă, fiind cea mai bună soluție pentru a îmbina esteticul cu utilul. La kalapod.net găsești variate cizme de acest fel, fiind comode și șic la un preț accesibil. Nu uita să folosești și șosete groase care să îți vină în ajutor în zilele geroase de iarnă.

·      Accesorii

Ultimul sfat este legat de accesorii, acestea având rolul de a eleva o ținută și de a te feri de frig în același timp. O căciulă este indispensabilă, așa că alege una într-o culoare neutră, pe care să o poți purta pe tot parcursul iernii. Modelul depinde în funcție de preferințele tale, însă cele împletite sunt cele mai călduroase și oferă un aer feeric ținutei. În plus, nu uita de fular, acesta aducând un plus ținutei tale, mai ales dacă reprezintă un accent de culoare. Există diverse moduri în care poți stiliza un fular, așa că, dacă vrei să diversifici, poți căuta cum să o legi diferit în fiecare zi.

Așadar, nu trebuie să te gândești că venirea iernii și, implicit, a frigului înseamnă să arăți într-un mod în care nu îți place. Din contră, faptul că poți folosi mai multe piese vestimentare și le poți combina după bunul plac te vor face să ai ținute complexe, care să reflecte stilul tău și mai bine. Sfaturile de mai sus te pot inspira pentru a face acest lucru, fiind important să nu uiți de faptul că îmbrăcămintea are și un rol util, acela de a te feri de frigul iernii și de răcelile nedorite.

Sursa foto: pexels.com 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5