Fotbal Liga a IV-a, etapa a XXIV-a

VOINTA LIVEZILE ESTE CAMPIOANĂ

VOINŢA LIVEZILE – HENIU PRUNDU BÂRGĂULUI

Cu toate că mai sunt încă două etape de joc în Liga a IV-a de fotbal, meciul de sâmbătă 16 mai, desfăşurat pe stadionul Livezile, a pecetluit titlul de campioană a echipei Voinţa din localitate, care a prestat un joc de zile mari, câştigând la un scor imprevizibil în faţa temutei echipe de la Prundu Bârgăului.

Deşi echipa livezeană a demonstrat în acest campionat calităţile sale incontestabile de lider, meciurile cu echipa de la poalele Heniului au fost de fiecare dată foarte dificile. Mult schimbată şi încă în uşoară derivă, echipa prundeană a fost luată la tir încă din al doilea minut al jocului, când Şighiartău deschide scorul. Cu toate că era în situaţia imediată de egalare, acest lucru nun s-a realizat iar tirul neîntrerupt al livezenilor a continuat, aducând şapte goluri în prima repriză. Au mai marcat: Rus, în min.13 şi 17, apoi Măjer, în min.20, Gotea, în min 24, Bugnar, în min.38 şi, din nou, Şighiartău, în min.41. Încercările oaspeţilor au fost destul de slabe, cu toate că s-au luptat din răsputeri.

Repriza secundă a fost mai echilibrată, sub aspectul jocului, dar cei care au marcat au fost din nou livezenii, care au mai înscris alte trei goluri prin: Şighiartău, în min.58, Bucur, în min.83 şi Bugnar, în min. 85.

Meciul a decurs în limitele unei deosebite sportivităţi, sub arbitrajul corect prestat de Dan Ciobănică, asistat de Bogdan Milăşan şi Andra Hiticaş, sub observarea lui T.Ivan.

Scorul final, 10-0, a fost aproape imprevizibil, cu toate că se prevedea de departe invincibilitatea gazdelor, dar nimeni nu se aştepta la o astfel de diferenţă. Echipa prundeană a fost prinsă pe picior greşit, primind o lecţie de neuitat şi o nouă atenţionare spre viitor. Dacă sorţii o aruncă, din nou, în bătaia livezenilor, într-o posibilă variantă a jocurilor din Cupa României, ar mai reuşi o revanşă? Pare acum o utopie.

De remarcat jocul juniorilor, bine antrenaţi, o certă speranţă pentru viitor.

Dorim în continuare succes ambelor echipe şi felicităm, în mod special, echipa Victoria Livezile, pentru câştigarea titlului de campioană şi îi dorim succes, în meciul de baraj, pentru intrarea în liga superioară!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5